Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen veterán autót vegyek?...

Milyen veterán autót vegyek? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Szoval 28 eves vagyok, nincs gyerek, es nincs karos szenvedely sem, versenykepes a fizetesem, de megsem tudom eldonteni milyen autot kene vennem. Hobbi autozasrol van szo, szoval nyaron talikra jaras, a tobbi idoszakban pedig max 2 hetente egy par kor a varosban. Nagy amcsi V8? Regi nemet? Nem vagyok autoszerelo, sem karosszerias. Az is szempont, hogy azert ne vigyen anyagi csodbe. Nektek milyen van? Mennyibe van havonta? Tanacsok egy veteran auto vasarlas elott allonak? Barmit meghallgatok igazabol. Elore is koszi.
2021. okt. 9. 02:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami tetszik. Pont ez a hobbi autózás lényege. Nem számít semmi, főleg nem az, hogy másoknak mi van, vagy másoknak mi tetszik. Csak az, hogy neked mi tetszik. Kinyitod a hahu-t, vagy akármit és böngészel.
2021. okt. 9. 05:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát amerikait ne, ha nincs lóvè

Én magamnak 120-as Skodát, 2-es Golfot vagy Jettát néznék kissebb pénzért. Ha gyűjtök akkor Corradot, 1-es Sciroccot vagy CRX Hondákban gondolkodnék, esetleg Skoda Rapidban

2021. okt. 9. 06:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem értesz az autókhoz, még az alapvető karbantártás szintjén sem, akkor szerintem nem érdemes veterán autót venni hobbiautónak... Lehet hobbinak nevezni a szerelést, de a folyamatos szervízbe járást és a folyamatos szerelőtől szerelőig való szaladgálás nemigen...
2021. okt. 9. 07:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
HA nem értesz hozzá és nem magad bütykölöd, akkor pedig teljes anyagi csőd ha szerelőhöz hordod.
2021. okt. 9. 07:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme veterán autót venni, ha nem te szereled otthon. Mert biza ezeket folyamatosan karban kell tartani, valamit mindig bütykölni kell rajtuk. Ha nem értesz hozzá, ne vegyél ilyen autót.
2021. okt. 9. 07:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ami neked tetszik. Ami neked úgymond az álom.

Nekem több nagy kedvencem is van, különböző fajtákban.

69-es Camaro nagy favorit, de az megfizethetetlen. A 70-79-es évjáratok közöttiek is tetszenek.

KGST-ből is vannak jópofák, persze az teljesen más világ. Skoda 1000MB, 100, 110R, vagy akár egy jó állapotban lévő Lada.

Ott vannak a német veteránok.

Ott vannak a japán veteránok.

Szóval választék van. Ami neked tetszik.

2021. okt. 9. 08:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban nem értesz hozzá és szerelni sem tudsz akkor bizony anyagi csőd lesz mert minden bizbaszért hordhatod szerelőhöz.

amcsihoz nem egyszerű alkatrészt találni illetve igen drágák a bontott cuccok is + ilyen üzemanyagárak mellett szép lesz tankolni amikor 25-30 litert fogyaszt :D

2021. okt. 9. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez pont az a téma, amire nincs jó válasz. Ami neked tetszik és megdobogtatja a szíved. Hiába írom le, hogy én pl. youngtimer-ben gondolkozom (van pár a fejemben már). Lehet neked nem is tetszenek.

Ami viszont fontos. Egy OT csak viszi a pénzt, nem keveset. Az a minimum, hogy van egy jó garázsod, ahol tudod tartani és minimálisan azért képbe kerülsz műszakilag is.

2021. okt. 9. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!