Milyen veterán autót vegyek? Többi lennt.
Hát amerikait ne, ha nincs lóvè
Én magamnak 120-as Skodát, 2-es Golfot vagy Jettát néznék kissebb pénzért. Ha gyűjtök akkor Corradot, 1-es Sciroccot vagy CRX Hondákban gondolkodnék, esetleg Skoda Rapidban
Ami neked tetszik. Ami neked úgymond az álom.
Nekem több nagy kedvencem is van, különböző fajtákban.
69-es Camaro nagy favorit, de az megfizethetetlen. A 70-79-es évjáratok közöttiek is tetszenek.
KGST-ből is vannak jópofák, persze az teljesen más világ. Skoda 1000MB, 100, 110R, vagy akár egy jó állapotban lévő Lada.
Ott vannak a német veteránok.
Ott vannak a japán veteránok.
Szóval választék van. Ami neked tetszik.
Ha valóban nem értesz hozzá és szerelni sem tudsz akkor bizony anyagi csőd lesz mert minden bizbaszért hordhatod szerelőhöz.
amcsihoz nem egyszerű alkatrészt találni illetve igen drágák a bontott cuccok is + ilyen üzemanyagárak mellett szép lesz tankolni amikor 25-30 litert fogyaszt :D
Ez pont az a téma, amire nincs jó válasz. Ami neked tetszik és megdobogtatja a szíved. Hiába írom le, hogy én pl. youngtimer-ben gondolkozom (van pár a fejemben már). Lehet neked nem is tetszenek.
Ami viszont fontos. Egy OT csak viszi a pénzt, nem keveset. Az a minimum, hogy van egy jó garázsod, ahol tudod tartani és minimálisan azért képbe kerülsz műszakilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!