Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 8-9 személyes kisbuszt...

Milyen 8-9 személyes kisbuszt ajánlanál 3,5 mFt-ig? 2.0 opel vivaro és 2.2 transit custom között gonolkodtam. Köszönöm előre is a válaszokat!

Figyelt kérdés

2021. okt. 8. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
VW T4 vagy T5 1.9PD-vel, de azz úgy kell kezdeni, hogy csapágy csere
2021. okt. 9. 08:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! T4 már idős nekem, tartós pályázást 130-al bírja szerinted T5 5ös váltóval?
2021. okt. 9. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Trafic/Vivaro/Primastar, a kiforrott 2.0 dci-vel jó választás. M9R kód, semmivel se rosszabbak a VW-nél.
2021. okt. 13. 01:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is affelé hajlok, vásárlásnál mit tanácsolnál mire figyeljek?
2021. okt. 14. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom, hogy kerüld azokat az eladókat, akik nem mennek bele az átvizsgálásba. Nagyjából ennyi. Az olajpumpa érzékenyebb ezeknél a 2.0 dci motoroknál. De, ha tisztességesen karban volt tartva, akkor semmi probléma, sajnos ezt a legnehezebb kiszűrni. Kicsit mindegyik egy lutri. De már az id sokat elárul, hogy milyen a beltér. Sokan olyan lúzerek, hogy még a takarítást is összecsapják, porszívó foltos az egész szőnyegkárpit, na az ilyeneket is kerülném.
2021. okt. 14. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!