Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autómárkával volt a...

Melyik autómárkával volt a legtöbb bajotok eddig?

Figyelt kérdés
Milyen gondok voltak?

2021. okt. 8. 08:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%

Opel, meg ford, amivel szívtam rengeteget.

Talán nem is a műszaki megoldások, hanem a mérhetetlen korrózió miatt.

De ha jobban visszagondolok, elég jelentős különbség volt egy pl "szarfrancia", és egy opel motor között.

Valahogy mintha a német szánt szándékkal arra menne, hogy szpjon hatalmasat az ember.

2021. okt. 8. 09:02
 12/21 anonim ***** válasza:
96%
Elhanyagolt Ignis női tulajtól. Elrohadt kipufogó, szétbarmolt kuplung, sosem cserélt fékalkatrészek, lyukas klíma, elöl-hátul sérült lökhárítók és törött ködlámpa, retkes motortér, ősrégi hűtővíz és fékfolyadék, csavarral helyettesített központi zár gomb, lógó bal első ablakzár, sárgult fényszórók. Még nem láttam olyan vacak állapotú kocsit 100e km alatt. És olyan olcsót sem.
2021. okt. 8. 09:13
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

Nekem régi lelakott kocsijaim nem voltak.

A legrossAbb talán a VW, első 10 éve alatt rugotores, kormánymű hiba, újra kormánymű hiba, a feknyergek beragadtak örökké, féltengely tört mintha kötelező lenne, ajtó zár beragadt , fűtés tönkrement klíma kompresszor tönkrement, véletlen légzsák hiba (törés mentes autó) de ahhoz vettem kábelt és ha előjött töröltem a hibát, ja és egy canbus hiba ami miatt ABS nem ment, de ezt már nem vártam ki 130e km-el meghirdettem.

Ja a lengéscsillapítókat írtam ?? Az is Cseres volt, meg leszakadt anyagfaradas miatt a napellenző :):) és meg tudom hogy volt pár dolog de nem ugrik be.

Jaaa, ablak mosó motor, de mindegy az csak télen kellett.:)

2021. okt. 8. 09:38
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
lada 2107
2021. okt. 8. 10:02
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

Bugatti Veyron

Az a bajom vele, hogy nincs elég pénzem, hogy megvegyem, ez qrva nagy baj! :-)

2021. okt. 8. 10:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Eddig egy 2010-es C5-tel volt elég sok gond. Persze nem nagy gondok de idegesítőek. Pl motorháztetőt nem lehetett felnyitni, fűtés alig volt, vízpumpa döglött be és hasonlók.
2021. okt. 8. 11:10
 17/21 A kérdező kommentje:
9#. Családba volt egy 1.5 Thalia dci turbó dízel, de amennyi gond golt vele!! ami ráment pénz, néhány autó kitelt volna belőle. Olvastam neten is dolgokat, és az alapján is írtam, nem akarok senkit se megbántani, az is lehet, hogy jó autó a francia, de eddigi tapasztalataim szerint én pl. nem vennék Renault-ot.
2021. okt. 8. 11:59
 18/21 anonim ***** válasza:

Eddig Opeljeim voltak. A régebbiekkel (2000-es évek közepe-vége) nem igazán voltak gondjaim. Most van egy újabb, ezzel sok probléma volt, de szerencsére még mindent garanciában javítottak.

Céges autóként volt nálam több Citroen és Ford. Hát azok is rengetegszer voltak nem tervezettem szervizben, többet mint az Opelek. Főleg a Ford.

A többi kérdéses márkával nincs saját tapasztalatom.

2021. okt. 8. 12:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Land Rover, de túl hosszú lenne a lista.
2021. okt. 8. 14:45
 20/21 anonim ***** válasza:
17. Hát én meg vagy 5 BMW és Audiról tudok ami eszméletlen sokba került és mindíg baj volt vele.
2021. okt. 8. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!