Autó gumi oldalfalát lehet defektelim?
2 db szeget húztam ki a gumi oldalfalábol. A futó felülettől számitva kb 6 cm távolságtol.
Az oldalfalon lévő 2 juk pedig kb 2 cm távolságra van egymastol.
Ezt lehet még menteni vagy inkább kuka?
Dehogy kuka, inkább te vagy az.
Meglehet csinálni nagyon jól.
Persze hogy meg lehet csináltatni. Élethosszig tart. Na jó, a gumi élete pár másodperccel hamarabb fog véget érni mint a sofőré...
Gumi oldalfalát tilos javítani. A gyártók ezt így tényként kijelentik, ha valami gumis mégis megtaknyolja, és baj lesz belőle, a gumisé a felelősség, ezt már én tettem hozzá.
Noss a vege az lett hogy vettem rá ujj gumit és már meg is csinálták.
Igaz csak egy volt defektes de párban cserélték és a gumi szereléssel együtt volt 14e ft
Nyilván használtat.
Én is vettem már 4 mm-es nyári gumit 15-ért szereléssel 2 db-ot.
185/60 R15 méretben. Azt hittem, hogy milyen jót csináltam, egy nyarat kibír.
Hát úgy kapart az autó mint az állat. Mind kiderült 10 éves gumi volt.
Itt már párszor kinevettek, amikor a vásárolt gumik értékét nem az autó értékéhez, hanem a testi épségem értékéhez lőttem be.
Nem látom be miért kéne most rosszabb abroncsot vennem, mint az első gumicsere alkalmával 5 éves korában.
9-es: így van. Főleg hogy sokan vesznek 10-15 éves 200 lóerős autókat aztán legolcsóbb laufenn gumikkal járnak.
Attól, hogy 10-15 éves az autó még nagy eséllyel a gyári teljesítmény 85%-át minimum hozza. Nem szívesen vezetnék 170 lovas autót nyirkos/fagyos úton gyenge teljesítményű gumikkal.
Simán lehet, hogy ezen fog múlni. Haverom BMW-vel ment és kijött elé a földútról egy traktor. Mutatta a fényképet, Michelin prémium gumikkal kb 1 méterre állt meg a traktortól. Na most el lehet képzelni, hogy gagyibb gumikkal pont beleszaladt volna. Elég ha csak a lökös meg a hűtő törik. Már bukod amit megspóroltál a gagyi gumival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!