Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért párásodik az ablak az...

Miért párásodik az ablak az autómba?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy 2001-es 1.4 8v ferdehátú opelem. Tavaly júliusba vettem , és akkor simán 2-es fokozaton le fújta a párát a szélvédőröl meg a két első lejáró ablakról. Most meg 4 es fokozaton se hideg se meleg levegővel nem tudom le fújatni vele. Meg valami nyikorgás után ( a motortér felől jön) fel erősödik a fűtés. Mi lehet vele?
2021. okt. 7. 08:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pollenszűrőt cseréld ki első körben.
2021. okt. 7. 08:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
F Astra? Annál nagyon hajlamos a vizesedésre a pollenszűrő és olyankor lehetetlen vele közlekedni. Hiába van rendesen a helyén a vízcsatorna, mégis valahogy folyton beázik, vagy nem tudom mitől ázik el mindig. Tavaly is már 2 szűrőt vettem, aztán ha az egyik beázott, beraktam a másikat, az előzőt meg kiszáritottam otthon.
2021. okt. 7. 08:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a nyikorgás akármi is lehet, az erős párásodásra én is pollenszűrőt javasolok.
2021. okt. 7. 08:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mert nincs fagyálló szag, a fűtés meg éget .
2021. okt. 7. 08:30
 5/7 A kérdező kommentje:
2-es valami megoldás a beázás ellen van ?
2021. okt. 7. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#5 Hát azt én is szeretném tudni. Szerintem nincs. Mikor megvettem akkor a legelső cserénél rosszul raktam a helyére a vízelvezető csatornát, akkor teljes káosz volt, lemostam az autót és elázott a szűrő, ventilátor nélkül is párásodott nyári 40 fokban, mivel a meleg motor fölött van közvetlenül a szűrő. Helyére raktam a csatornát, utána jobb lett sokkal, de párás időben így ősszel/télen ugyanúgy átázik, mivel nem az utastérben van zárt helyen mint a legtöbb autónak. Szerintem semmit nem lehet vele csinálni, ezért csinálom azt amit írtam, hogy két szűrőt cserélgetek.
2021. okt. 7. 09:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet falevéllel el van tömődve a szűrő elől ahol levegő jön be
2021. okt. 7. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!