Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja az Astrámnak?

Mi lehet a baja az Astrámnak?

Figyelt kérdés

Délután mentem vele, bármi előjel nélkül beállt az alapjárat 3200-ra. Üresben is ennyi, illetve sebességbe rakva benyomott kuplungpedállal is ennyi.

Ami fura, hogy ha elkezdem adni a gázt, elindulok vele, akkor szépen csökken az fordulatszám. Amint visszarakom üresbe/kuplungolok egyből 3000 felett lesz. Közben néha ugrál picit, a motorfék is olyan "fura" .

Komoly a baj ha jól sejtem ugye? Motorcsere lesz?

2021. okt. 5. 20:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Szerelőnél van már egyébként, de még nem tudott ránézni, csak kíváncsiságból kérdezem mik okozhatájk ezt
2021. okt. 5. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

"Komoly a baj ha jól sejtem ugye? Motorcsere lesz?"

Az ilyen kuncsaftokat nagyon szeretik a szerelők... XD

2021. okt. 5. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
motort azért nem szokás csak úgy cserélgetni, mint valami betétet, főleg ha egyébként látod is rajta, hogy működne, csak valami miatt nem pont úgy, ahogy kéne neki
2021. okt. 5. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Milyen motoros astra?

Vagy az alapjárati motorod rottyant be, vagy fojtószelep állás érzékelőd, ha elektromos gázod van, akkor a gázpedál jeladó, vagy a fojtószelep állító motorod.

Anyagköltség ha bontott, max 10 ezer forint. Szerelése max 1 óra.

2021. okt. 6. 02:36
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
Milyen Astra? F, G, H, J, K? Milyen motorral? Világít a hibalámpa? Milyen eltárolt hibakód(ok) vannak?
2021. okt. 6. 06:55
 6/7 anonim válasza:
33%
Én G Astrával jártam így, 1.6 benzin, 8 szelepes. Valóban elektromos kütyüket cseréltek, mindent újra. Cca. 70000ft volt de ebben benne van egy új kipufogó dob is.
2021. okt. 6. 08:05
 7/7 A kérdező kommentje:

G astra, 1.4 benzin.

Közben már hívott is aa szerelő

Fojtószelep érzékelő ment tönkre, illetve maga a fojtószelep is annyira retkes volt, hogy alig tudott mozogni benne a pillangó

2021. okt. 6. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!