Jó motor a 101 lóerős 1.9 TDI?
1.9 TDI-ben gondolkodom, az elsődleges gondolat az adagolós AHU vagy AFN volt, azonban találtam a közelemben egy B5.5-ös Passatot, ami első ránézésre jónak tűnik, viszont az AVB az autó lelke, ami PD elemes, 101 lóerős TDI. Évjárat 2003, kilométer 290 ezer, magyarországi, lekérdezés alapján valósnak tűnik.
A PD elemek, mint a pokol legmélyebb bugyra jelennek meg sok helyen, mennyire kell valójában félni tőlük?
A PD TDI motorok közül leginkább a 116 és 131 lóerős változatokról szoktak beszélni, keresgettem, de annyira sok infót nem találtam, mennyire jó konstrukció ez a 101 lovas változat?
6os
Elírtad: örökérvényű bullshit.
#1: Köszi, sokáig vezettem egy 1,2 tonnás 68 lóerős szívó dízelt, annál csak jobb lehet :D De kíváncsi leszek, milyen vezetni, már lebeszéltem a találkozót.
#2, #3: Köszi
#4: Magyarországi, és valóban ennyi van benne.
#6: Ahogyan írtam: "kilométer 290 ezer, magyarországi, lekérdezés alapján valósnak tűnik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!