Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szegeden kezdeném el a jogsit....

Szegeden kezdeném el a jogsit. Melyik suliba érdemes menni? El akarom kezdeni mivel egyre egyre drágább sajnos. Ki melyik iskolát ajánlja?

Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 16:34
 1/2 anonim válasza:

Ajánlani nem tudok, én inkább negatív tapasztalatot írnék. Én 8 éve a Csillagnál csináltam, a sulival nem volt különösebb probléma, de az oktatóval nem ment zökkenőmentesen a “tanulás”. Ez végülis nem a suli hibája, ha kértem volna gondolom engedik h oktatót váltsak. Mindegy túl vagyok rajta.

Egy barátnőm idén iratkozott be szintén a Csillagba, de vele iszonyat tirpák módon bánnak az iskola ügyintézői, többször finoman elküldték már a fenébe. A vezetést elvileg most kezdi majd, kiderül később hogy hogy alakul. Annyit tudok, hogy legutóbb amikor bement egy srác pont akkor iratkozott ki (…), de nyilván minden éremnek két oldala van.

2021. okt. 6. 14:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Akkor a Csillagról még gyűjtök több infót.
2021. okt. 7. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!