Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki a kedvencetek a Speedzone-s...

Ki a kedvencetek a Speedzone-s csapatból?

Figyelt kérdés
Vályi István (Pista), Göbölyös Zsolt (Göbi), Csikós Zsolt (Csik) esetleg Eckhardt Balázs (Brúder) habár ő nem rendes tag? Kinek a stílusa, előadásmódja jön be nektek legjobban?

2021. okt. 2. 08:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Viszont Vinyus is hianyzik.
2021. okt. 2. 19:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát, igazából mindegyiküktől szívesen nézek tesztet.

Nekem a Göbi a kedvenc összességében. Főleg amikor olyan (jellemzően régebbi) autókról mesél, amik őt kifejezetten érdeklik (nézd meg pl. a Rover 75 tesztet tőle - nekem az különösen szívemhez szól, mert tartunk egy hasonlóan szép ilyet utazóautónak), akkor nagyon mélyen belemegy a részletekbe, de képes ezt úgy tenni, hogy közben végig szórakoztató. Kicsit emlékeztet a gimnáziumi fizikatanáromra, őt is csak az nem szerette, aki nem volt hajlandó tanulni.

Csíkot is nagyon kedvelem, főleg, mert érdekel a veteránozás, valamilyen szinten benne is vagyok. De mégsem annyira, mint Göbit.

Pista meg baromi szórakoztató, de olykor ellentmondásos, vagy egyszerűen nem teljesen igaz, amit beszél. A Pista egy showman, akinek van egy nagy tudása az autókról általánosságban, de néha hiányzik az adott típussal kapcsolatos mélyebb tudás, és ez látszik. Ez az, ami mondjuk Göbinél nincs.

2021. okt. 4. 09:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, meg az jutott még eszembe, hogy Göbinek olyan autói vannak és voltak, hogy az önmagában hatalmas dolog. Lehet nem is tudják sokan, de Göbi régen rengeteg verseny Bogárt épített a saját kezével, amelyekkel sikereket ért el versenyeken is. De volt Porschéja, Audi TT-je, meg egy csomó nagyon érdekes autó. Csíkról pedig nem is beszélek, neki dokumentálva van az egész élete, százas nagyságrendű autója és motorja volt már, amikhez valóban ért, és szerelte is. Pistának meg csak a szája jár, neki is volt sok autója, de egy projektet sem tud végigvinni, nem tud szerelni, stb. Ahogy írták, csak showman.
2021. okt. 4. 10:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Nálam Pista, Göbi, Brúder a Top3.

Eleinte féltem Csíktól, hogy nem fog illeni a csapatba, de aztán nagyon pozitívan csalódtam benne. Beszéltem vele személyesen, rendszeresen nézem a tesztjeit. Kifejezetten megkedveltem.

Pere Lacival is pontosan így voltam, de mindkettőjükre pozitív hatással volt a Speedzone.

Itt végre önmaguk lehetnek. Sok minden belefér, ami a TC-nél nem fért bele.

Nagyon régen TC rajongó voltam, de nagyon rossz irányba változott meg. Frusztrált, rosszindulatú emberek lettek. Rossz látni.

2021. okt. 4. 11:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Mindegyiket ugyanúgy.

Göbit a részletessége és mérnöki hozzáállása miatt.

Csík írásait már évek óta követem, illetve a veteránozás miatt.

Pistától pedig azt az mennyiségű lexikális tudást összességében az autókról. (Többinél is megvan mondjuk ez)

2021. okt. 5. 17:25
 16/17 anonim válasza:
Gobi
2021. okt. 25. 12:26
 17/17 Quite válasza:
59%

9-es bejegyzéssel egyetértve, nálam dettó.

Göbitől több olyan tesztet láttam, amiben kifejezetten az volt feltűnő, hogy milyen befogadható az, ahogy előad.

Egyszerűen öröm volt végignézni a tesztjeit, mert azokban amit láttam, egyetlen káromkodás, egyetlen közönséges megnyilvánulás sem volt, kifejezetten megfontoltan beszélő értelmiségi benyomását keltette, aki rajongva beszél arról amit éppen bemutat, és ez nekem nagyon bejött.

Csík is szimpatikus, frankó arc, és érdekes.

A Vályit úgy tíz éve a brutális fizika sorozatban ismertem meg, ott még szimpatikus volt. Olyan kis kíváncsiskodó, de láthatóan hozzáértő emberkének tűnt, aki szeret jópofáskodni.

De az már elmúlt!

Ma egy kifejezetten nagyarcú, a nézők által odatolt magas lovat nagypofával megülő, sokszor primitív, trágár, és ocsmány stílusban beszélő.

Mint aki a sarki kocsmában arcoskodik egy fél liter pálesz után.

Kulturált ember nem nyilvánul meg ilyen stílusban közszereplőként!

A csatornájukon is most már kifejezetten kerülöm azokat a videókat, ahol ős is jelen van.

2023. okt. 4. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!