Szerintetek megéri megvenni egy ilyen funkcióval rendelkező autót?
Figyelt kérdés
Egy VW Golf 8-at néztem ki, amelyben van line assist, vagy mi a neve. Városban semmiképpen sem használnám, de sokat sztrádázok, így hasznos lenne. Ti megbíznátok egy ilyen rendszerben? Nem aludnék, csak kényelmes lenne, amíg bekapok egy szendvicset és nem kell a zsíros kezemmel taperolni a kormányt, vagy megírnék a pályán egy üzit.2021. okt. 1. 08:46
1/11 anonim válasza:
Vedd meg és egyed a zsíros kenyeret, " line assist, vagy mi a neve."
2/11 anonim válasza:
Annyira bírom az ilyen kérdéseket.....én fogom használni az autót vagy te? Hát döntsd el hogy neked megéri-e illetve szükséged van-e rá.
3/11 anonim válasza:
Marhára nem lehet rábízni magad, még az autopilotra sem. Persze te döntésed, de a céges autómban is van ilyen rendszer, próbálgattam, működik, de baromi kellemetlen, hogy a két sávfelfestés között mászkál összevissza.
4/11 anonim válasza:
Nekem van ilyen az autóban. Autópályán nagyon kényelmes. Szinte mindig használom az adaptív tempomattal együtt. Elég, ha a kezed a kormányon pihen, ténylegesen a gép kormányoz. Az enyém nagyon jól a sáv közepén tartja az autót. Sötétben is jól működik, ha jó a felfestés.
5/11 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy Teslát inkább, ha ennyire úri-kényelmes vagy :/
Eddig csak automataváltó kellett, mostmár line-assist következő kérdésedben mi lesz? :)
6/11 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló!
Milyen autód van? 8-as golf?
2021. okt. 1. 11:48
7/11 anonim válasza:
tételesen Lane Assist a neve (line: sor, lane: sáv), nekem az Audimban van ilyen (2015-ös), 65 felett kapcsol, tekeri magától a kormányt, rezeg a kormány ha átcsúszol index nélkül, stb... igazából meg tudnék lenni nélküle, de autópályán és lakott területen kívül kényelmes extra
explicite Lane Assist miatt nem vennék autót mondjuk, meg az, hogy "megéri"-e, hát döntsd el, hogy neked mennyire fontos egy ilyen
sok autópálya mellé jól jöhet
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válasz! Tisztában vagyok a két szó fogalmával, több helyen láttam leírva, volt hogy lane, volt, hogy line assistot írtak. Megkérdezhetem, milyen Audi?
2021. okt. 1. 13:12
9/11 anonim válasza:
Menj el tesztvezetésre, próbáld ki és döntsd el, hogy neked ez megéri-e a felárat.
10/11 anonim válasza:
#8 mk3 TTS quattro
igen, ebben kissé fura opció, de van benne
(#7 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!