Nagyon el vagyok keseredve, ugyanis 48 órát levezettem már, viszont olyan, mintha egyre rosszabbul menne a vezetés. Ki milyen tudással rendelkezett ennyi óra után, illetve hogy érezte magát vizsga előtt?
Sajnos túl vagyok egy sikertelen forgalmi vizsgán, illetve egy oktató váltáson is. Nagyon szeretnék autót vezetni, régi vágyam, sokáig azt éreztem, hogy abszolút az érzékem is meg van hozzá, viszont amióta az új oktatónál vagyok (aki amúgy szuper és nem is lehetnek neki elég hálás, hogy nála tanulhatok), azóta óráról órára egyre rosszabb a tudásom. Most voltam a 48. óránál, 42. óránál vett át. Elvileg kinézett egy vizsgát október végére, de nem tudom jó ötlet-e. Az a baj, hogy az első sikertelen vizsga még most is bánt, ezzel kelek és ezzel fekszem, pedig augusztus 28-án volt. Rengeteg energiát fektettem ebbe a projektbe, de úgy érzem felesleges volt.
Esetleg aki volt/van hasonló cipőben tudna írni egy kis bátorítást?
Köszönöm!
Kedves Utolsó!
Köszönöm, hogy írtál! Sok sikert kívánok Neked! :)
Gratulálok, Kérdező!
Nagyon ügyes vagy. :)
Gratulálok! :-)
Volt valami változás az oktatásban, ami használt és ajánlanál másoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!