Renault Clio II / III rádió belefér egy Renault Thaliaba?
Renault Thali 2004-es modellem van. Sajnos kazettás rádióm van benne.
Erről tudok képet küldeni, nem saját:
Cserélném CD-s rádióra (mivel USB-set gondolom nem lehet szerezni bele), de kifejezetten Thaliahoz nincs ilyen. Clio II-höz lehet hasonló:
Vagy esetleg ilyen Renault Clio III rádió
Ahogy nézem a piros bekapcsoló gomb ugyan ott van, ugyan úgy néz ki, és a csavarok helye is mintha megegyezne. De nem tudom, nem értek az ilyenekhez, szerintetek kompatibilis lehet bele?
Persze hogy belefér, de miért mindenképp a gyári kell bele?
Egy jó minőségű USB-s újonnan is megvan már 20 ezer alatt.
Főleg a thalia hangszóróihoz, bőven jó az is.
Én már 15 éve is megzavarodtam az autóban a cd-ktől.
Belefér.
De az a nem mindegy, hogy Tuner list -es, vagy Update list-es.
Ugyanez a rádiója a 2-es Megane-nak, rendelhető volt Tuner list-es, ill Update list-es rádióval.
Kinézetre ugyanaz mind a kettő, csak épp a vezetékelése más.
Ha pl. az eredetileg Tuner list-es helyére Update list-est teszel, a Megane-ban nem fog működni a rádió kijelzője, meg a gyári kormánytávirányító, stb.
Erősen gyanítom, hogy a Thaliánál sincs másképp.
Tehát a tuner list-es rádió csak tuner list-essel, az update list-es csak update list-essel cserélhető. (A rádió elejére rá van írva, hogy milyen).
Kivéve persze, ha kiszórod a francba az egészet, és beleteszel egy rendes fejegységet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!