Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik benzinkúton tankolsz?

Melyik benzinkúton tankolsz?

Figyelt kérdés
Kommentbe jöhet az üzemanyag típusa is! Kiváncsi vagyok ki melyiket tartja a legjobbnak.

2021. szept. 28. 17:30
A kérdező szavazást indított:
OMW
Shell
MOL
Lukoil
Envi
Avia
Auchan
Egyéb helyi kút
47 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Én OMW Maxxmotion 95 benzin általában.
2021. szept. 28. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Shell vagy Lukoil, 95ös
2021. szept. 28. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
8%
És kit érdekel?
2021. szept. 28. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Amelyik útba esik, de általában OMW.
2021. szept. 28. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
Az igényesebb öreg nagymotoros hobbiautóm leginkább OMV MaxxMotion-t kap (100), a cégeset és a kis járkálósunkat meg Auchannál szoktam. Szerintem azzal sincs baj, az öreg kedvencemet viszont annyira szeretem hogy ma mégsincs igazam, nem akarom hogy azért csökkenjen az élettartama. :)
2021. szept. 28. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
97%
OMV, és 100-as benzint.
2021. szept. 28. 21:00
 7/9 anonim ***** válasza:
97%
Shell, Tesco, Texaco kozott valtozik, ha meloba es kornyeken jarok. Hosszabb utazasnal ami jon.
2021. szept. 28. 23:27
 8/9 anonim ***** válasza:
96%

OMW felénk nincs, csak OMV. Egyébként Shell V-Power Dieselt szoktam tankolni. Sajnos már 500Ft fölött van literje. OMV MaxxMotiontől iszonyatosan hangos, csattogós lesz a motor járása. Nem egy autón vettem már észre. Így azt inkább hanyagolom, annak ellenére, hogy sokan azt istenítik.

Pontgyűjtögető kártyán is gyorsabban gyűlnek a pontok, mint az OMV-nél. Időnként jól jön az a pár ezer forint, amit be tudok váltani.

2021. szept. 29. 06:51
 9/9 anonim ***** válasza:
93%
A faluban OMV van, így ez a jellemző. Nem olyan messze, Dunaújváros és az M8 között van egy benzinkút, ahol nagyon jó áron van az üzemanyag (talán még az Auchan árai alatt), ha útba esik, akkor ott. Duna Petrol a neve.
2021. szept. 29. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!