Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legszebb autó 4 millió forintig?

Legszebb autó 4 millió forintig?

Figyelt kérdés

Mindennapos, autópályás használatra.

Egy szép autót keresek, de nem egy az ízlésünk, ezért kíváncsi vagyok miket kapok.

2021. szept. 28. 06:40
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
73%
Miért lett az a3 leszavazva?
2021. szept. 28. 14:39
 22/41 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem tokre rendben van

2021. szept. 28. 14:41
 23/41 anonim ***** válasza:
Nincs vele baj, de a széptől nagyon messze van.
2021. szept. 28. 14:46
 24/41 anonim ***** válasza:

Második szériás facelites skoda octavia rs .

De mindenkinek más fogalom a szép és a jó

2021. szept. 28. 15:06
 25/41 anonim ***** válasza:

Peugeot 508 sw (1st gen)

Peugeot 407 sw (megbizhatósága nem népszerü, de a mai napig gyönyörü autó)

Mercedes-Benz C220 d T-Modell (W204)

VW Passat B6 kombi (1.9 TDI)

2021. szept. 28. 15:28
 26/41 anonim ***** válasza:
Én már le sem merem írni mert 0%-ot kapok xDDD
2021. szept. 28. 15:47
 27/41 Morzsi007 ***** válasza:
A régebbi Mazda dízelek nem a legmegbízhatóbbak, az újak már jobbak, de a benzines turbo nélküli motorjaik a legjobb választás. Automata váltóról nem hallottam rosszat, nem egy DSG vagy PDK, de egyszerűbb felépítésű így talán tartósabb is. Pont a manuális váltókat dicsérik általában a Mazdákban, pontos, precíz stb.
2021. szept. 28. 16:03
 28/41 anonim ***** válasza:
Uh ez a mazda 6 tenyleg szep
2021. szept. 28. 16:58
 29/41 anonim ***** válasza:

Egyébként a dízel Mazda védelmében fel kell szólaljak: nincs azokkal baj egyáltalán, ha jól vannak használva. Nem városba készültek, hanem igazi dízeles használatra, azaz autópályán mész velük sok-sok km-t. Edzőtársamnak ilyen Mazdája van, 11 éves, 350K km van benne (már több is azóta, hogy beszéltünk), 0 hiba volt vele. És ez el is van mondva, hogy azok a dízel motorok 80 km/h fölött tisztítják maguk, így ha sokat mész az alatt, na akkor lesznek gondok. Úgyhogy dízel Mazdát tényleg csak akkor, ha mész vele sokat 80 km/h fölött.

Nekem amúgy Mazda mx-5 RF-em van, imádom a Mazdákat, én is ajánlom őket. :D

2021. szept. 28. 17:16
 30/41 anonim ***** válasza:

@27, így igaz. De nem csak a váltó.

MX-5-öt is vezettem már (NA-t és NC-t), az egy autószerű gokart konkrétan, egy kis élménybomba. Nekem csak valami kicsit szebb hangú motor hiányzott onnan mindig.

Viszont vezettem 1gen Mazda 3-at is, legújabb Mazda 6-ot is, és leírtam (én vagyok a #7), van egy 2gen Mazda6 a családban, mindegyik manuálissal, mindegyiknek baromi jó a váltója. A kormányzás pontos de semmi extra, azért nem egy Alfa Romeo, viszont a futómű főleg a két hatosban amit próbáltam valami elképesztő. Kicsit feszes, kicsit pattogós tud lenni, de cserébe amilyen lazán, megerőltetés nélkül lehet vele baromi nagy tempókkal kanyarogni szerpentineken, az hihetetlen, nem néznéd ki egy ilyen középkategóriás szedánból. Rendesen élvezetes velük egy lendületeset autózni.

2021. szept. 28. 18:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!