Aksi a végét járja érdemes lenne egy 52kwh (nettó) akkupackot vásárolni a gyártótól 6,5MFt ért Átlagos téli/nyári hatótáv 300Km lenne
Vagy ugyanennyi pénzért venni egy Dacia Springet 28KWh
250WLTP
Állami támogatás jelenleg nem opció
2021. szept. 27. 23:16
1/5 D. Brasco válasza:
Szerintem remek ötlet volna az autó piaci értékének másfél szereséért akksit venni......gondolom téged sem az eszedért szeretnek.....
2021. szept. 27. 23:59
2/5 anonim válasza:
Én aszondom, hogy vegyél egy új Leafet. Azzal a 6,5 millióval, amid van, beszállsz az új árába, a maradékot pedig 5 év alatt kifizeted részletben. És mindenki happy, kaptál egy sokkal jobb autót, nagyobb akksival.
2021. szept. 28. 02:32
3/5 anonim válasza:
Gen 1-es Leafben nem volt gyárilag ekkora aksi. Vam a világban egy fickó, egyszer olvastam róla, hogy az újabb Leafek aksijait módosítja, hogy beférjen a régi Leafbe, de szerintem is ennyi pénzért akkor már egy új Leafre fizetnék be én is.
2021. szept. 28. 03:54
4/5 krwkco válasza:
Akku felújítás?
2021. szept. 28. 08:09
5/5 anonim válasza:
Vannak cégek, amik akku felújítással foglalkoznak. Elküldöd nekik a kiszerelt akkukat és kapsz helyettük másik, jó állapotút.
6,5 misiért akkut venni hülyeség. Soha nem hozza vissza az árát.
Dacia Spring meg egy igénytelen vacak, kb semmire nem jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.