Miért gyullad ki az olajlámpa, miközben ma cseréltem olajat?
Pont azért.
Vagy erre a szűkszavú kérdésre mégis milyen választ vársz?
Mercedes A170 CDI autóról van szó.
Nemrég vettem. Párszor kigyulladt az olajlámpa, ma elvittem szerelőhöz, lecserélte az olajat.
Minden rendben volt egy ideig. Aztán állt az autó kb 1 órát, beindítottam, és megint kigyúlt az olajlámpa. Bedöglesztettem, kb 1 perc múlva újra beindítottam, már nem égett.
Első autó, semmi tapasztalatom, fogalmam sincs mi lehet a gond.
Röviden, tömören: ha járó motornál világít az olajnyomás jelző, ne használd az autót. Tilos használni!
Az, hogy konkrétan mi a baja, itt senki nem fogja tudni, a találgatásnak meg semmi értelme.
Azért gyullad ki, mert hibát érzékel... lehet apróság, lehet komolyabb, de ha nincs megfelelő kenése a motornak, percek alatt tönkre lehet tenni, véglegesen.
Mercedes A osztály... bízzál benne, hogy nincs komolyabb baja, vidd el szerelőhöz.
Meg fogod ezt te még bánni hogy megvetted. Már elkezdődött a vége láthatatlan javítások sokasága és ennek sose lesz vége.
rről az autóról még jót nem olvastam sehol és aki tud csak megszabadul tőle.
Van elő ember aki A mercit vesz? 😂 Gyakorlatilag ipari hulladék, bármi baja lehet a szenzortól kezdve a szivattyún át bármi...
Legyél jóban a szerelővel mert sokat fogsz oda járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!