Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha minden autót el tudok...

Ha minden autót el tudok vezetni akkor jó sofőr vagyok?

Figyelt kérdés

3 éve van jogsim, egy dacia logan mcv-n tanultam ami jó hosszú autó. Elméletin 3x buktam de aztán negyedjére meglett, gyakorlati azonnal sikerült, pénz meg mindenféle egyéb kedvességek nélkül. Hibapont sem volt ha jól emlékszem, viszont végig mondtam hangosan hogy mit csinálok (most akkor kirakom az indexet és el fogok kanyarodni jobbra de előbb megadom az elsőbbséget stb stb ), és az nagyon sokat segített nekem hogy mondhattam.

Aztán jogsi letétel után egy héttel vettem egy yarist, meg vezetgettem a párom corsáját. Tudtam velük menni azonnal.

Kipróbáltam apám opel omegáját, azzal is tudtam menni. Vezettem drivenowokat (automata mind), gond nélkül. Lett egy bmwm tavaly ősszel. Elég erős autó de azonnal megtaláltam a pedálokat és tudtam vele menni! Nagymamám swiftjét ie el tudom vezetni. Páromnak fordja van és azzal is tudtam azonnal.

Most kapaszkodjatok meg!

Elvittem szervízbe a toyotámat és volt ott egy VALÓDI bmw e34 m5. Szimpi voltam a szervizesnek és megengedte hogy telephelyen belül mehetek vele egy kört és azonnal tudtam vele menni!!! ( nem mertem nyomni neki mert az ijesztöen gyors autó tud lenni de haladtam vele! Még tolatni meg parkolni is tudtam vele, aztán vissza adtam.)

Ez azt jelenti hogy jó sofőr vagyok?

25/n

2021. szept. 25. 14:02
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Énnnn? Nem. Corsaval volt egy kisebb dolog de nem lett “ropi”
2021. szept. 25. 15:20
 12/35 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy tudod kezelni az autó kezelőszerveit, de egy jó sofőr érzi is, pl szűk helyen tud parkolni, orral, farral vagy csak párhuzamosan, és nem csámásan, két helyet elfoglalva. Ha megcsúszik akkor megtudja fogni, vagy váratlan helyzeteket azonnal le tudod reagálni. Ettől függ, hogy valaki jó sofőr-e, nem attól, hogy egyenes úton bármelyik autót el tudja vezetni.
2021. szept. 25. 16:46
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Corsaval volt egy kisebb dolog? Az mi volt? Ilyenekből lehet megállapítani inkább, hogy milyen sofőr vagy.
2021. szept. 25. 16:55
 14/35 A kérdező kommentje:
pár hónapja volt jogsim és figyelmetlen voltam és koccantam egy taxissal. neki lett volna elsőbbsége de a tábla és a kereszteződés nem volt egyertelmű.
2021. szept. 25. 16:57
 15/35 anonim ***** válasza:
68%
Ügyes lennél, ha valójában is így lenne, ahogy írod.
2021. szept. 25. 17:02
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Én büszke vagyok rád, Szilvi!
2021. szept. 25. 17:24
 17/35 anonim ***** válasza:

" Ha minden autót el tudok vezetni akkor jó sofőr vagyok "

AZért az túlzás hogy minden autót !!!

2021. szept. 25. 17:24
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Jó sofőr akkor leszel amikor fog menni egy Ducatoval a parkolás, és a hab a tortán nagy motor vezetése.
2021. szept. 25. 19:17
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Szilvike igen te egy félistennő vagy. A múltkor már elmondtuk.
2021. szept. 25. 19:24
 20/35 A kérdező kommentje:
semmilyen kétkerekűt nem tudok vezetni.
2021. szept. 25. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!