Mennyibe kerül egy Mazda 6 dugattyúgyűrűzése és szelepszár szimering cseréje?
Figyelt kérdés
Jó ideje falánk a kocsim (Mazda 6, 1.8 benzin 2003), két olajcsere között kb 10 liter olajat eszik meg. Gyárilag 5w30-at eszik, próbáltam sűrűbbel, azzal sem lett kevesebb. Egy szervizben azt mondták, ha mázlim van megúszom egy szelepszár szineringezéssel. Ha nem, akkor dugattyú gyűrűket is cserélni kell. Munkadíjjal együtt mennyibe fájna ez nekem egy szervizben?2021. szept. 25. 12:43
11/12 toki01 válasza:
Köszi a választ! Nekem cmax-om van, ugyanezzel az olajzabálós 1.8-as motorral (sajna ezt használta a ford is). Elvileg szelepszár szimering csere megoldaná, de nekem is mindenhol motort akarnak bontani és felújítani 600-ért!
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező! Egy 2003-as autót miért akarsz márkaszervizbe vinni? Keress egy autószerelőt a környékeden és jóval kedvezőbben megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!