Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Kadett E 1991 es kocsim...

Opel Kadett E 1991 es kocsim van És ebbe szeretnék szervókormányt beszerelni. Szerintetek lehet? Mennyibe Kerülne?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 20:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ilyen hozzászólásoddal csöndben is maradhadtál volna te ......!!!!Én ezért megdolgopztam és nem apu anyu tette alám mint sok másnak te gyökér!!!!!
2010. szept. 3. 10:55
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

Én vagyok a gyökér? Miért is? Mert szóltam, hogy szánalmas amit csinálsz?

Tudod nem azzal van a bajom drága gyökerem, hogy régi és olcsó autód van. Hanem, hogy ilyen szar dolgokkal "tuningolod" amik szánalmasabbá tesznek csak téged. Mindenki messziről látja, hogy "Na itt egy újabb hülyegyerek."

2010. szept. 4. 14:53
 13/14 anonim ***** válasza:
35%
Idefigyelj azért vagy gyökér mert a kérdező érdeklődött vmi után és te meg leszólod meg azt irod hogy szánalmas.És ettől ő miért lenne "még egy hülyegyerek"??
2010. szept. 4. 19:06
 14/14 anonim ***** válasza:
35%
Talán csak szeretné olyanná tenni a kocsiját ahogy neki tetszik ezért miért kell leszólni valakit?
2010. szept. 4. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!