Nem tudom letekerni a olajtartály sapkát mit tegyek?
2005ös peugeot 407 1.8as benzines autóm van.
Nem bírom le tekerni az olaj tartály tetejét (szerintem rá van ragadva). Mivel probalkozhatnék?
Volt már valaki igy?
Fontos, hogy jó irányba tekerd. :-) Ha odateszed a jobbkezed hüvelykujjal felfelé, akkor arra kell tekerni, amerre a többi ujj vége mutat.
Vegyél fel gumikesztyűt vagy tekerd köré. Úgy jobb a tapadás.
Megírod majd, ha sikerült?
Az óramutató járásával ellentétesen tekerd🤷♂️
Egyébként megsúgom 🤫, az a motor, nem pedig egy olajtartály.... Jaa és félve kérdezem meg, biztos jó helyre akarod tölteni azt az olajat?
Amikor megvettem a mostani Seatomat, olajbeöntő kupak nem mozdult, pedig azért annyira nem vagyok puhány.
Tettem rá rongyot és megtekertem franciakulccsal. Meg is indult...az egész, olajsapka alatti műanyag résszel együtt. :D
Azt vissza kellett ragasztanom.
Szóval van, hogy randán megtapad.
Azóta ahányszor leveszem, a tömítőperemét ujjal felvett kis olajjal végig szoktam kenni, utána teszem vissza.
De most én is kicsit zavarba jöttem az "olajtartály" szótól. Tutira nem a fékolaj-tartályról beszélünk, ugye?
A motor tetején lévő kupakról?
Jó elnézést kérek mondtam, hogy lány vagyok🙄
Egyébként sikerült köszönöm a segítséget.
Szép napot mindenkinek!😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!