Mik a tapasztalatok az Alfákkal kapcsolatban?
Vásárolnék egy 2007-es Alfaromeo159-et. 1.9-es diesel motor 150 lóval.
Az alfa tényleg olyan szörnyű, mint ahogy mondják?
Akinek nem volt szarja, akinek pedig van imádja.
De egyébként kényes némelyik, főleg a 150 lovasról mondják, jobb a 120.
Miért vennél Alfát, amikor vehetsz bármi mást is, amivel nem lesz gondod se, vagy legalábbis biztosan kevesebb? Alfát csak újonnan, szalonból, 0 km-esen szabad venni, úgy abszolút megéri, de 2007-ből biztos, hogy nem. Ne csessz ki magaddal, semmit nem nyújt csak problémákat és viszi a pénzed.
"Akinek nem volt szarja, akinek pedig van imádja."
Ez pedig mindenre igaz, mindenki imádja az autóját. Egy kis Ignis is nagyon szeretnivaló autó tud lenni és azzal nem lenne semmi gondod például.
Csatlakozom az eddigiekhez. Problémásak, olyan szervizbe érdemes őket vinni ahol értenek is hozzájuk - viszont még mindig kevésbé nyűgös a 159, mint a korábbi 156 és társai a 2000-es évek elejéről.
Mindenesetre ez egy olyan autó, ami nagy eséllyel ritkán fog úgy működni, hogy szívedre teszed a kezed és kimondod: most mindene hibátlan. Ha igen, az nem fog sokáig tartani. Folyamatos törődést és pénzköltést igényelnek, cserébe tudnak egy fílinget, amit az Alfások imádnak. Én próbáltam 156 GTA-t, 159-ből pont ezt a motort, nekem nem jött át - próbáld ki, hogy neked megéri-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!