Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volvo s60 2007. Az auto jobb...

Volvo s60 2007. Az auto jobb kereke 360 fokban megfordulva oldaliranyba kimozdul"csuklik",a stab felso fele belever ilyenkor a kerek dobba. Mi okozhatja? Meg nem jott ra 4 szerelo sem. Üt ráz az egesz autó!

Figyelt kérdés
Volvo csukló

2021. szept. 22. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

360 fokban megfordulva?

Ezt hogy érted, mert gondolom nem a kerék fordul 360 fokot, az kissé érdekes lenne :D

2021. szept. 22. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nem lehet érteni.

Próbáld normálisan leírni.

2021. szept. 22. 17:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Elnézést. Tehát ha az autoval 360 fokban körözök pl egy nagyobb placcon,akkor csuklik a kerék.
2021. szept. 22. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Én amikor csuklok , vizet szoktam inni.
2021. szept. 22. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy ilyen hibát észre lehet venni szervízben.

Nézesd meg egy ötödik "szerelővel" is.

2021. szept. 22. 22:08
 6/6 Wadmalac ***** válasza:

Nem tudom, ebben az első rugótorony mennyiben emlékeztet a VW tornyokra, de ott a kerékfelfüggesztés két, a rugótorony alján átmenő furaton át csavarozódik, nem illesztett mérettel, hanem kotyogósan, ha nincs rendesen meghúzva, az egész keréktengely csonk tud billegni vagy 10 fokot.

Én erre tippelek. Nem kéne így hagyni, ha ez a baj, ütésszerűen terheli a két csavart, ha törik, megy a kereked kirándulni.

Én a helyedben olyan szervizbe vinném be, ahol futóműbeállítást is csinálnak, az pont itt történik, ezeknél a csavaroknál, ott tuti kiszúrják.

De mondom, ez csak egy tipp, VW alapján.

2021. szept. 23. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!