Bmw 116d 2014-15 vélemények?
Figyelt kérdés
Mennyire jó autó? Mennyire megbízható? Automata váltósat néztem ki, csak 150.000km van benne. Mik a tapasztalatok, vélemények?2021. szept. 20. 18:53
1/8 anonim válasza:
Jó autó ha karban van tartva, de BMW-hez képest kicsit lomha
2/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy 100 lovas benzines golfom van,gondolom annál jobban megy, nem?
2021. szept. 20. 19:07
3/8 anonim válasza:
Kevés kicsit a teljesítmény!
Szép autók 216d-t nézegettem, de a sok pálya, nagy tömeg miatt inkább lemondtam róla. Persze amúgy ha nem azért kell, csak a márka miatt, akkor olcsón kaosz viszonylag újat.
4/8 A kérdező kommentje:
Első cél az, hogy jól fogyasszon,mert a mostani sokat eszik
2021. szept. 20. 19:19
5/8 anonim válasza:
Mi a mostani?
Mert egyébként ott az 1.5dci Clio, 1.2 crtdi Skoda
6/8 anonim válasza:
Vedd meg, ez kell neked ez a tuti verda..
Amit megspórolsz a lassú csuhögő fogyasztásán annak a 3x-osát költöd majd a szervízre. :D
7/8 anonim válasza:
Azért több mint valószínű hogy egy 6 éves 1es szériás bmw-t nem nyúzták agyonra ..
Ha féltékeny vagy vagy normálisan nem tudsz hozzászólni, lehet görgetni. Legalább tudnád miről beszélsz.
8/8 anonim válasza:
Elmesélnéd/felsorolnád tételesen hogy mire is lennék féltékeny? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!