Megvan repedve a dísztárcsa a keréken, mert béna voltam és így alakult. Kezdő sofőr vagyok, nemrég lett meg a jogsim. Vasárnap tudnék leghamarabb újat venni rá, és kicserélni, addig végig dolgozom, de munkába meg kocsival járok, mert busszal nagyon körülményes a bejàràs...Tudom, megoldás lenne, hogy leveszem, de akkor meg félek, hogy a rendes felni sérül meg(így az most megúszta). Nem volt még velem ilyen.
Büntet a rendőr, ha ezt észreveszi?
Kérlek ne hülyézzetek le, szerintem előfordult már ez mással is...
2021. szept. 16. 17:43
1/7 anonim válasza:
Nem fog érte senki megbüntetni.
2021. szept. 16. 17:45
2/7 anonim válasza:
Dehogy büntet lol
2021. szept. 16. 17:51
3/7 anonim válasza:
Ezért nem büntetnek. De ha ennyire megrepedt inkább vedd le és járj anélkül, ez maximum hülyén fog kinézni de nem befolyásol semmit. A dísztárcsa kb semmit nem véd maximum nem karcolódik meg a felni. De ha nagyobb odavágást kap padkázásnál például akkor a felni is sérülni fog mert az a műanyag darab csak esztétikai elem, védeni nem véd maximum a karcolásoktól. Legrosszabb esetbe menet közbe lerepül a felniről és elhagyod. De ha rendőr ha meg is említi akkor is maximum annyit mond hogy vedd le inkább nehogy gond legyen és tovább enged. Ezért nem büntethet meg. Az autót meg használhatod ha a felni meg a gumi rendben van. Ha gond akkor dob fel rá a pótkereket.
2021. szept. 16. 17:52
4/7 anonim válasza:
mondjuk az olyan sérülésnél, ami már a felnit is megkapja, a dísztárcsa úgy repül szét a szélrózsa minden irányába, mint amikor a verebek közé petárdát dobsz :D
2021. szept. 16. 18:02
5/7 anonim válasza:
ezért még nem
2021. szept. 16. 18:08
6/7 anonim válasza:
Kalapáccsal körbemehetsz és szétverheted az autód, azért sem kapsz büntetést.
Egy dologra figyelj: ne legyen veszélyes a sérülés. pl. ha kiáll oldalra a dísztárcsa egy darabja és esetleg elvághatja valakinek a lábát, na az nem jó.
Hasonló megfontolásból, ha a repedés miatt már nincs stabilan a helyén, rögzítsed oda gyorskötözővel, vagy egyszerűen szedjed le
2021. szept. 16. 18:45
7/7 krwkco válasza:
Ha csak megrepedt, szerintem ragaszd meg pillanatragasztóval. Ha így teszel nem leszel szomorú, amikor megint megjárdázod. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!