Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezne olyan, hogy valaki...

Létezne olyan, hogy valaki nem érez egy nagyobb autót?

Figyelt kérdés
Szomszédomról van szó. Egy kis C Corsaja van, amit szerelőhöz vitt, így kölcsönkérte a Chevrolet Tacumámat, de az utca végéről visszafordult, hogy ezt az autót nem érzi, túl nagy, a békesség kedvéért inkább visszaadja. Ezt abszolút értékeltem amúgy. De kissé furcsa, mert nem egy nagy kocsi azért ez még. 23/F
2021. szept. 15. 22:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Megszokás kérdése.
2021. szept. 15. 22:29
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

"Ezt abszolút értékeltem amúgy."

Én is.

Egyáltalán nem furcsa dolog, ha valaki átül egy nagyobb/másabb autóba és nem érzi a méreteit.

Tök jó ember ezek után, hogy inkább lemondott a lehetőségről.

2021. szept. 15. 22:35
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Én akárcsak a Mazda mx-5-ömből átülök apám Mazda 3-asába, már egy űrhajóban érzem magam. Pár hete vezettem szomszéd ID.4-ét és barátunk Range Roverét, mindkettő mintha busz lett volna. :D De nem volt velük gondom abszolút. Mondtam nekik, hogy inkább lassabb, óvatosabb leszek, ennyi. Megszokás kérdése, ahogy 1-es is írta.
2021. szept. 15. 22:47
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem csak létezik, de ha megnézed a baleseti statisztikákat konkrét bizonyítékot fogsz találni erre az állításra. Nem baleseteznek szignifikánsan többet nagy autókkal, de azok olyan baleset típusok, ahol látszik, hogy a sofőrnek gőze sem volt a környezetéről. Nem véletlen a nagy autókba építik be először az összes vezetéssegítő rendszert.
2021. szept. 15. 22:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem érzi az nyilván a kisebbet sem érzi.

Az hogy kb 8-10 centivel szélesebb az semmit nem jelent.

2021. szept. 16. 05:25
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Én sosem értettem, mi ez a para a "nagy" autók között. Mikor egy kombi Ford Focusra azt mondják, hogy nagy... Pont ugyanolyan azt is vezetni, látod a külső tükrökben a két szélét, a hátulját, látod elől, hogy milyen széles...
2021. szept. 16. 07:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem érez 1,5 tonna vasat... Megszokod a méreteit egy idő után, de ez más. Szomszédod a kisebb méretet szokta meg, furcsa volt neki a másik autó.
2021. szept. 16. 08:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Pedig 1-2km alatt meg lehet szokni a vezetését, én Polo-ból ültem át egy nagyobb Mercedes-be (sajnos még nem saját :D), amit még súlyosbít az is, hogy egy coupe Merci-be, így hátrafelé eléggé tekinteve bunker érzetet ad, de forgalomban egyáltalán nem volt már zavaró. Párhuzamos parkolás már más tészta, ott ki kellett szállnom megnézni, hogy hol van a hátulja (klasszikus típus, még nem volt benne radar, kamera...), mert a "puttony" nem látszik a tükörből... de ezt is meg tudnám szokni, csak egy kicsit több idő, mint magát a vezetést. :D
2021. szept. 16. 09:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Persze, nagyon sokan vannak akik nem tudnak igazán közlekedni. Csak elkezelgetik a saját autójukat annyira, hogy a célállomásig elvergődjenek valahogy
2021. szept. 16. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én pont fordítva vagyok vele. A saját kis Renault-mat valahogy nagyon nem "érzem", ellenben a 18 méteres csuklós Citarot koppra, milliméter pontosan oda teszem, ahová kell...
2021. szept. 16. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!