Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vontatás közben utolért egy...

Vontatás közben utolért egy kamion. kinek van igaza? Fel lehetne jelenteni a kamionst?

Figyelt kérdés

Egyrészt első vontatásom volt.

Másrészt nem mertem gyorsabban menni.

Kis lakókocsi volt(épp megvette)

Autópályán voltunk, olyan GPS szerinti 80al mentem.

Agyonra megvolt világítva a kamion aszt azzal vakitott szándékosan, hosszú percekig. Utána megálltam a leálló sávba..

Készült róla felvétel. Arról hogy tőlem 10 centire közlekedik. Meg hogy mit művel.

Érdemes feljelentést tenni? Lesz haszna hogy elkerülnek az ilyen idióták a forgalomból?

2021. szept. 14. 05:29
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
"utolsó senki lehetsz az OBI műszaki részéről." magas lóról . én amikor futót húzok nem megyek pályára pedig közelebb lenne és kényelmesebb is
2021. szept. 14. 15:02
 32/40 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Nem akarod valahol elérhetővé tenni a videót? Sokat segítene a helyzet megítélésében?

2021. szept. 14. 15:09
 33/40 anonim ***** válasza:
GPS szerint 80 az kocsitípustól függően nagyon maximum 75-76 km/h, mögötted a kamionos már kb 70-el, ha tudott menni az autópályán! Lehet te voltál neki aznap a századik balf**z hétvégi vezető és egyszerűen eldurrant az agya. Kamionosként én is találkoztam már olyan agyoniskolázottal aki a pályán 60-al, 70-el ment én mögötte még lassabban.
2021. okt. 2. 12:01
 34/40 anonim ***** válasza:
64%
Látszik hogy kamionos vagy a GPS szerinti 80 az minden autóban 80. Annál nyolcvanabb nincs.
2021. okt. 2. 12:04
 35/40 anonim ***** válasza:

34-es

nagyobb butaságot nem is beszélhetnél :D

A gps és az autó óramutatója is csal, minimum pár kilométert. Az igaz, hogy a gps kevesebbet, de még kamionnál is 2-3 km/h szokott ugrándozni, pedig a tachográf miatt azoknak az óráknak pontosabbnak kell lennie, mint egy mezei autóban.

Azon meg semmit nem változtat, hogy hétvégi vezetőnk miatt a kamion a pályán kb 70-el kényszerült menni. Azon túl, hogy ez k*rv* balesetveszélyes, hosszútávon egyáltalán nem mindegy neki.

2021. okt. 2. 12:16
 36/40 anonim ***** válasza:
64%

Akkor egy sötét marha vagyok mert a GPS szerinti 80 az a 80 és kész. Ha egymás mellett megy a motoros a kamionos meg mindenki és GPS szerinti 80al megy akkor senki se lesz gyorsabb.

Szerintem, de már tényleg nem értem.

2021. okt. 2. 12:22
 37/40 anonim ***** válasza:

Igen, az vagy. Azt még te írogatod ezt a lekezelő "látszik, hogy kamionos vagy" dumát.

Kapásból kezdjük ott, hogy GPS és GPS között is van különbség. Nem mindegy, hogy egy negyedmilliós készülék van betéve (amit mondjuk a profi sofőrök használnak) annak van pár kilométeres tévesztése, vagy egy tizenezer forintos tescos valami esetleg a telefonra letöltött navigáció méri a sebességet.

Ezentúl minden járműnek más a menetdinamikája, a sebesség kismillió egyéb dologtól függ, például a gumik minőségétől, azok állapotától. Szóval sanszos, hogyha egy motor, egy kamion meg egy autó beáll egymás mellé és mindegyik GPS szerint 80-al megy akkor rohadtul nem egy lesz a sebességük. Lesznek minimális vagy éppen számottevő eltérések.

2021. okt. 2. 13:54
 38/40 anonim ***** válasza:
Győztel.
2021. okt. 2. 14:51
 39/40 anonim ***** válasza:
#37: ok, hogy nem érted a GPS működését, de szerintem ne járasd le magad még jobban...
2021. okt. 2. 16:07
 40/40 anonim ***** válasza:

39

Hallgatunk!

2021. okt. 2. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!