Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vontatás közben utolért egy...

Vontatás közben utolért egy kamion. kinek van igaza? Fel lehetne jelenteni a kamionst?

Figyelt kérdés

Egyrészt első vontatásom volt.

Másrészt nem mertem gyorsabban menni.

Kis lakókocsi volt(épp megvette)

Autópályán voltunk, olyan GPS szerinti 80al mentem.

Agyonra megvolt világítva a kamion aszt azzal vakitott szándékosan, hosszú percekig. Utána megálltam a leálló sávba..

Készült róla felvétel. Arról hogy tőlem 10 centire közlekedik. Meg hogy mit művel.

Érdemes feljelentést tenni? Lesz haszna hogy elkerülnek az ilyen idióták a forgalomból?

2021. szept. 14. 05:29
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Ha majd egy villogó, dudáló Renaultot fogtok látni hátul, gondoljatok rám.
2021. szept. 14. 12:43
 22/40 anonim ***** válasza:
66%

Na itt kell elengedni ezt az agresszív barmot. Nem a kamionost, a kérdezőt. Ha úgy közlekedik ahogy fórumozik, semmin nem csodálkozom.

Keresi a pofont, feszegeti a pofonosládát, aztán ha emberére akad és beleszalad egy pofonba, akkor jön ide pityeregni.

Megjegyzés: ha a gyerekem előtt mennél át 60-al, utánad mennék... következő kép az emlékeidben a sürgősségin a mennyezet lenne.

2021. szept. 14. 13:07
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

b@ssza már meg tanuljátok meg mostmár tényleg leírni azt kva márkanevet helyesen...

NEM renaulTOT hanem renault-t, RÖNÓNAK mondjuk nem? Felbosszant állandóan ha meglátok egy ilyet.

2021. szept. 14. 13:25
 24/40 anonim ***** válasza:
18. Ne okoskodj már feleslegesen, azt hiszem ezt jobban tudom mert kamionos vagyok.
2021. szept. 14. 13:46
 25/40 A kérdező kommentje:

22# hol a probléma?

Nekem is van, ugyan ezt kaptam rá válaszul, mint amit én mondtam. Az a gáz, hogy a saját hülyeséged fujod, de ha ugyan akkora hülyeséget mondok neked, te már sírva kiakadsz, földhöz vered magad.

Ez a tipikusan "én megtehetem, de más nem" feelingü ember vagy.

Ami szabály neked hülyeség, vagy nem tetszik azt ha betartom hülye vagyok, de ha neked nemtetszőt csinálok akkor már verekedéssel fenyegetőzöl. Persze jogosan ebben az esetben, bár ez csak szajkarate, a való életben egy utolsó senki lehetsz az OBI műszaki részéről.

2021. szept. 14. 14:08
 26/40 anonim ***** válasza:

A fejedben a probléma te szerencsétlen.

Van a lónak közepe is, nem csak egyik és másik oldala, te meg átestél a ló másik oldalára.

Alig várom már hogy egyszer az utakon is összefussak veled. Ha ott is előadod ezt a stílust, lesz egy kis viselkedésváltó fizikoterápiás kezelés...

2021. szept. 14. 14:10
 27/40 A kérdező kommentje:

Könnyen párhuzamot vonsz egy fórumról, pszichológiai szakon kellett volna végezned. Vagyis inkább látnoki szakon 🤭.

Ha így látatlanban eltudod mondani milyen ember valaki 3 mondat után.

Egyébként válaszok közt gondolom a támadó jellegűek nem tűnnek fel, amire ment volna a célzás 😁.

Teljesen mindegy, közúti veszélyeztetéssel elmentem a városi rendőrségre. Magyar kamion, magyar rendszám.

2021. szept. 14. 14:12
 28/40 anonim ***** válasza:
#6 ha az orszaguton szarakodik akkor elobb utobb egy kamionos majd beboritjanaz arokba... ott sokkal kemenyebb vilag van :D Nem beszelve a tobbi autosrol akik rahuzzak majd direkt a kormanyt mert szarakodik a budos badogdobozaval
2021. szept. 14. 14:15
 29/40 anonim ***** válasza:
#24: mit tudsz jobban? Ha ott van a KRESZ-ben a MAXIMÁLIS 80 nektek, te 90-et mész, az szerinted szabályos, mert még nem kapsz büntetést? Kamion kezeléséhez biztosan értesz, de jogszabály értelmezésben kuka vagy... Mennyi büntetést fizettél eddig? Úgysem írod meg, de legalább magadban adjad össze.
2021. szept. 14. 14:19
 30/40 anonim ***** válasza:
#29 te biztos az a fajta sofőr lehetsz aki a 80 as táblánál 80 al megy és ha megelőzik rázod az öklöd és hangosan kiabálsz magadban vagy a melletted ülő szerencsétlennek :DDDD grammar nazi on the road
2021. szept. 14. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!