Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülne kb ennek az...

Mennyibe kerülne kb ennek az autónak a fenntartása?

Figyelt kérdés

Egy Peugeot 206-ról lenne szó. 2001-es 1.1-es benzines. 1 éve van jogsim és ez lenne az első autóm ezért tudom, hogy a kötelező valamivel drágább lenne.

A kérdés az lenne hogy az éves költség kb mennyi lenne?

(Persze a benzin és a javítási költségeket leszámítva)

Előre is köszi a válaszokat.

18/F

2010. aug. 31. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Kábé 5-600 ezer forint. Ha szerencsétlen vagy akkor havonta fog ennyibe kerülni.
2010. aug. 31. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy egyből ez lesz téma. Mondtam hogy szervízköltségek nélkül !! Az meg had legyen az én gondom hogy milyen autót veszek. ;)

Normális válaszokat légyszives.

2010. aug. 31. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Előszőr is nézegesd a HDi 206osokat. Én nem akarlek ledumálni róla és nem is fikázom a francia kocsikat. Amúgy én is ilyet akartam venni és a kereskedő mondta hogy fiataloknak inkább azt ajánlja. :)

Előszőr ugye van egy biztosítás. Nekem 1,6 kocsira 26/negyedév neked kevesebb lesz a mert csak 1,1 kocsit keresel.

Üzemanyag ami ugye attól is függ mennyire tolod neki

Akkor az olajcsere-olajszűrőcsere-légszűrőcsere-pollenszűrő csere amit általában ha egyszerre végzel el. Nekem 7500 forintból kijött Castrol magnatec olajjal.

Téli-Nyári gumi. Jobb ha két külön szett van mert akkor évszakváltásnál nem kell a gumishoz rohangálni csak beállsz a kertbe átcseréled. Erre mindenki képes előszőr kérj segítséget azért hogy minden rendben legyen (egyszer látja megcsinálja :) )

Egy autóra mindig lehet költeni főleg a fiatalok szeretnek előszerettel mindent megvásárolni hozzá neked is lesz pár dolog ami meg fog tetszeni egy másik kocsiról és neked is kelleni fog.

Pontos költségetnem lehet előre tervezni. Egy autóban valami mindig elromlik (függetlenűl milyen embléma van az elején)

21F Seat tulaj.

2010. aug. 31. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:

hát annyira nem vészes mert kicsi motor gondolom nem több mint 60-65 lóerő az után meg nincs olyan sok ado.

műszaki-t számold olyan 60-80ra és akkor nem érhet meglepetés.

nekünk a műszaki a seatra mindennel együtt most 46ezer volt a másik auto fiat brava arra 90 volt de hozzá kell tenni az nem mai autó...98'-as.

benzin hát nemtom..az tőled függ. gumikat inkább vegyél jo állapotu használtat mert ujan irreálisan drága.

2010. szept. 2. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!