Ezt a futót milyen kategóriával húzhatom szakszerűen?
A kistehereddel ezt nem húzhatod, mert azzal csak 2800kg-t húzhatsz ennek a futónak a megengedett legnagyobb össztömege pedig 3500kg.
B+E kategóriávla húzhatod, olyan kisteherrel ami húzhat 3,5 tonnát: pl Iveco Daily
Értem.Ez a futó azt a célt szolgálná hogy kiváltsa nekem a c kategóriát és a vele járó tachográfott.
Növelni szeretném vele a rakterett pontosabban duplázni.
Megy ugye olcsóbb venni egy futótt 3 millióért mint lerakni a c kategóriát meg egy teherautót is venni hozzá és ha a tachográfott se kellene vezetnem akkor az maga a kánaán.
Így csak az +E kategóriát kell leraknom.
Igen de írtam a teherautós problémát és a tachográf kötelezettséget ami ezzel nem múlik el.
Üdv, csütörtökön volt a b+e forgalmim, szóval friss az info ebből is vizsgáztam.
Hát igen ez az egy lutri .Külföldön tartózkodok jelenleg anglia itt is volna használva a futó heti szinten 1 alkalommal.
Ha nem tudom ki kerülni a techográfott akkor persze be lesz vezetve nem véletlen van kitalálva ekkora szerelvényre már.
Csak az a probléma akkor hogy elfelejthetem a 8 óra összidő utáni vezetést?
Vagy hogy működik a tachográf vezetése?
Valamikor a kisteherrel 15 órát vezetek egy nap persze szünetekkel meg sokszor szálok ki fuvarozokk bútorakatt.
Köszönöm a válaszokatt mindenkinek.
De majd itt is bemegyek a helyi hatósághoz és megkérdezem hogy mitt mivel de úgy láttam interneten hogy ugyan az mint magyarországon a szabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!