Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi értelme lesz annak, hogy...

Mi értelme lesz annak, hogy kiírják a kutakon, hogy 100km mennyibe kerül egy az adott üzemanyagra központilag meghatározott fogyasztás alapján?

Figyelt kérdés

[link]

Elektromos autókat akarják reklámozni vele, vagy miért?

2021. szept. 8. 10:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
14%
AZ lesz az értelme, hogy az emberek megtudják az adatot.
2021. szept. 8. 10:57
 2/22 anonim ***** válasza:
49%
Sok embernek fogalma sincs arról, hogy mennyibe kerül az autójával 100 km megtétele, mert nem tudja az autója fogyasztását vagy nem tud szorozni...
2021. szept. 8. 11:04
 3/22 anonim ***** válasza:
85%
Semmi. Idiótáknak van kitalálva, de őket meg ez úgysem fogja érdekelni, meg lehet nem is fogják érteni. Vagy mindkettő.
2021. szept. 8. 11:08
 4/22 anonim ***** válasza:
65%
Értelmetlen, minden modernebb autó méri már, így ha érdekel, ott meglehet nézni. Aki meg la*** az, ezután is lefogja.
2021. szept. 8. 11:17
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
#4 Persze, de ha nem írja ki, akkor sem okoz szerintem túl nagy problémát kiszámolni, hogy a beletankolt 50 literrel 700 kilométert ment el, akkor az vajon mennyi. Ha nem számolta ki, akkor nyilván nem érdekli, szóval mit erőlködünk?
2021. szept. 8. 11:21
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Semmi az égvilágon.

Mit írnak ki? Hogy az ÉN autómon, az ÁLTALAM megtett úton, az ÉN vezetési stílusomban mennyi lesz?

Nem!

Az íróasztalfiókból előszednek egy statisztikai adatot, egy átlagot, ami annyira illik rám, mint az átlagos méretű nadrág.

Szerintem fönt valaki nagyon unatkozott és két seggvakarás között ez jutott eszébe.

2021. szept. 8. 11:21
 7/22 A kérdező kommentje:

Összefoglalva eddigieket:

- kútnak nem jó, mert plusz

- autósok 99.99%-át nem érdekli

Akkor na már csak egy dolog jutott eszembe, hogy kinek lehet ez jó, ha netán valaki nem írná ki jól..

2021. szept. 8. 11:25
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Értelme semmi. Pláne hogy ahány autó annyiféle a fogyasztás. Márpedig ehhez az adathoz a fogyasztás is kell. Annak meg magadnak egy átlag adatot.
2021. szept. 8. 11:27
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Annak jó, aki a főnöke felé tudja mutatni: "Látod, dolgozom én is, most pl. ezt találtam ki."
2021. szept. 8. 11:28
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
#7 Mármint arra gondolsz, hogy lehet érte büntetni? Nem hinném, mert egy végtelenül egyszerű program automatikusan tudja ezt frissíteni, lényegében nulla a hibázási lehetőség.
2021. szept. 8. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!