Miért a Dacia az egyetlen aránylag megfizethető autó?
Nincs kedvem végignézni teljesen a listát, és felszereltségeket hasonlítgatni, de egy link:
Másik, mire értelmes felszereltséggel kihozol egy dácsiát, addigra ugyanott van mint a többi más márka aminek az alapmodelljében lehet hogy már azok az "extrák" benne vannak...
Skodát meg ne hasonlítgass egy kommersz Renault-hoz... Lehet venni 4 millió alatt / körül más márka termékét is, nem csak Dácsiát, csak szét kell nézni.
Úgy tudom, a legolcsóbb Dacia a 65LE-s, 90Nm-es alapmotorral van szerelve, ez az ami olcsó, a többi felszereltség és rendes motorral mind jóval dràgább.
Ezt az 1990es Skoda Favorit is tudta kb. Tehát, megvan az oka az olcsóságnak.
Mert egy szar. A felszereltség hiánya, pocsék anyaghasználat és ócska technika mellett még ráadásul kb. annyira biztonságos, mint egy babakocsi. Minden egyes modelljük hajszál híján megy át csak a törésteszteken már ha egyáltalán át megy.
Olcsó húsnak híg a leve.
"Egy egyszerű skoda vagy seat vagy citroen vagy bármi horror áron van..."
^^^
*NEKED* vannak ezek horror áron, viszont sokan simán meg tudják venni.
Nagyon rossz szokás a saját körülményeidből általános következtetéseket levonni. Ha az emberek nem tudnák megvenni, nem lennének kaphatók.
Én VW/Audi márkaszervizbe hordom az autómat, eddig nem voltam még úgy ott, hogy ne lett volna épp legalább 2-3 vevő aki épp az új autóját veszi át.
...ehhez képest nem is szarik be annyit, olcsó a fenntartása, és igenis jó a töréstesztje.
Csak a sznob hülyegyerekeknek kell a nímetautó életérzés, meg ha már kifizet a szerelőjének a semmiért havonta százezreket, had fikázza már a Dacia-t, nem?
Marha idegesítő lehet ott púposkodni egy "minőségi" ajudiban, locsolni bele a vagyonokat, egy szardaciára meg egy fillért se kell költeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!