Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Thalia 2. generáció...

Renault Thalia 2. generáció milyen?

Figyelt kérdés
2011-12 körüli kocsit nézek 1.5 millióért max. Renault Thalia milyen lehet 1.2 motorral? Semmi extra, városban használnám.
2021. szept. 8. 02:23
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
sz@r
2021. szept. 8. 02:25
 2/7 D. Brasco ***** válasza:
100%
egy igénytelen igásló,hatalmas potrohhal.
2021. szept. 8. 06:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb Clio, csak csúnyább.

Elnyűhetetlen öszvér, szögegyszerű szívó motorral.

2021. szept. 8. 07:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy kicsit csinosabb dacia. Műszakilag viszonylag igénytelen, nem nagy pénz javítgatni.
2021. szept. 8. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Rendkivül elégedett vagyok vele. 2009es 1.2 16v benzines, a motorja merem állítani, hogy jobb, mint bármi más kisebb 4 hengeresnek (a gyengeséget leszámítva), a karosszérián sehol, egy szem rozsda (8 éve nem latott garázst az autó, és gyakran áll füvön is), voltam vele 1200 km-es utakon egyirányba többször is. A belsejét igénytelennek mondják, olcsó is, de szerintem nagyon tartós, strapabíró, az enyémben nem nyikorog semmi most sem rossz úton sem. A külsejét sokan csúnyának mondják, hát őszintén szerintem semmi gond nincs vele, de nem is érdekel. Csak ajánlani tudom őszintén. És van mellette komoly autóm, nem az van, hogy csak ez az egy van, és azért szeretem.
2021. szept. 8. 18:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy kb. Dacia árban vannak, pl Sandero. Furcsa. Bár sok helyütt a Daciát is Renault néven forgalmazzák, lehet a Thalia is ilyen próbálkozás volt. Ki tudja.
2021. szept. 9. 00:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi fura, olcsó mindkettő. Írták is, hogy a Thalia is egy Dacia, még pontosabban az 1es Logan egy Thalia vagy 2es Clio, rengeteg a közös alkatrész, a motorok ugyanazok. Thalia sokkal korábban volt mint Logan. A rozsda miatt a Thalia jobb, a Daciák rohadnak.
2021. szept. 9. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!