Szerintetek tényleg lehet 750-800 Ft is egy liter benzin? Szerdán megint 4, pénteken 22 forinttal emelkedik. Ki fogja eztmegfizetni??
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 20:21
11/18 anonim válasza:
Brasco sötétebb vagy mint egy feke lyuk. Amikor gyerek voktam 50 fillér volt egy gombóc fagyi. 1 ft a villamosjegy.
12/18 D. Brasco válasza:
11)nahát...ez fantasztikus!!Azt még elárulnád,hogy mi köze van egy troll nyilvánvalóan hamis kérdéséhez annak,hogy 30éve mi mennyibe került?!?
14/18 anonim válasza:
2021 tavaszán egy holland autópályás benzinkútnál tankoltam már 780 forintnyi euroért gázolajat. Ráadásul még sorba is kellett állni, mert épp mindenki szabadult ki a városból.
15/18 anonim válasza:
amúgy az meg a másik, ja, Olaszországban kb ennyiért tankoltam a múlt héten
16/18 anonim válasza:
A mostani inflációt elnézve max 2 év és ennyi lesz.
17/18 A kérdező kommentje:
Nem megmondtam? Pár hét és itt a 700 forintos benzin.
Citroen C4 eladó, ha érdekel valakit.
2021. szept. 13. 14:20
18/18 anonim válasza:
Talán 700 nem, de kiszámoltam hogy ha inflációval annyiba kéne kerüljön, mint 2012ben, akkor kb. 600, 650 forintba kéne most kerülnie.
Azaz ha úgy vesszük reálértéken 2012-höz képest még nagyon olcsó a benzin, most kocsikázz amíg ilyen olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!