Benzin vagy dízel?
Azért jobb mert alacsony fordulaton sokall nyomatékosabb és ez a legtöbb használónak jó.
Ha pörgetik a benzinest , lásd akár a forma 1, akkor már lehet hogy az megy jobban.
Az a kitiltás meg egy baromság, csak hát a birka szindróma piszkosul ragadós.
Mióta az eszemet tudom amit központilag meghatároztak abból még jó nem sült ki.
Dízel csendesebb?
Itt lakok úttest mellett, meg tudnám dobálni az összes dízeles vackot valami rohadt paradicsommal.
Csendes legfeljebb a max 20e km-t futott, nemrégi dízel, de már az is csörögzörög.
A füstölése, a repedő motoralkatrészek, vagyonokba kerülő üzemanyagrendszer-csere, kettőstömegű meg már egyértelművé teszi a választást.
Aztán nem sokkal többet eszik egy kb ugyanolyan erős benzines, normális vezetéssel akár egyforma is.
#5 Te aztán értesz a dolgokhoz... az a nem sokkal többet evés éves szinten 150-180 ezer forint többlet kiadás is lehet alsó hangon.
Manapság a jó drága plug-in hibridek talán-talán nem mennek 6 fölé. A többi igen.
Városba: benzines, elektromos vagy hybrid
Hosszú utakra, terepjáróba, kisteherautóba: dízel.
3-as:
Azért az Audi R10 TDI elég durva versenygép.
48 versenyből 36-ot megnyert, szóval az nem igaz, hogy jobb a benzines versenyautó, hanem egyszerűen a benzines terjedt el, és az a karakterisztika jobban illik is oda.
Én abszolút dízelpárti vagyok a hétköznapokban, nem kell rommá pörgetni és tudsz haladni és marha keveset fogyaszt.
Versenynapokra már viszont abszolút benzines a jobb, lehet pörgetni, jobban illik oda egy pörgős motor, ami a hétköznapokban totál felesleges és a gatyád elköltöd benzinre az évek alatt, pláne ha sokat mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!