Marcihorv kérdése:
Melyik márkát venned meg?
Figyelt kérdés
Sajnos egyszer már pórul jártam így inkább eloszor kérdezek.
Magnetti marelli vagy Bosch? Gyújtó trafókat szeretnék cserélni, es az érdekelne hogy minőségben mennyi van a 2 márka közt ?
Árban a Bosch majdnem a duplája a marellinek.
2021. szept. 2. 17:16
1/3 anonim válasza:
Pedig a bosch sz@rabb nem véletlen hívjuk fosch-nak...
2/3 anonim válasza:
Bosch híve nem vagyok sajnos. Majdnem minden autómban ezek halnak/haltak meg általában. Bár szerintem trafóknál mindegy.
Ha a Bosch duplája akkor tuti nem venném meg.
Ha csak fele annyit megy el a marelli, akkor is egyenlőre jönnél ki. (Amit kétlek, hogy fele annyit menne el)
3/3 anonim válasza:
Üdv! BOSCH-ról én is rosszakat hallottam szerelőktől, pl gyújtógyertyából inkább NGK-t ajánlották mindig a BOSCH helyett. Trafóból vannak még más gyártók is, a BOSCH-t abból se venném meg. DELPHI trafósorral semmi bajom nem volt, már több mint 10 éve az van a kocsimban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!