Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik márkát venned meg?

Melyik márkát venned meg?

Figyelt kérdés

Sajnos egyszer már pórul jártam így inkább eloszor kérdezek.

Magnetti marelli vagy Bosch? Gyújtó trafókat szeretnék cserélni, es az érdekelne hogy minőségben mennyi van a 2 márka közt ?

Árban a Bosch majdnem a duplája a marellinek.

#BMW #Bosch #Unix #Magnetti marelli
2021. szept. 2. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a bosch sz@rabb nem véletlen hívjuk fosch-nak...
2021. szept. 3. 03:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Bosch híve nem vagyok sajnos. Majdnem minden autómban ezek halnak/haltak meg általában. Bár szerintem trafóknál mindegy.

Ha a Bosch duplája akkor tuti nem venném meg.

Ha csak fele annyit megy el a marelli, akkor is egyenlőre jönnél ki. (Amit kétlek, hogy fele annyit menne el)

2021. szept. 11. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Üdv! BOSCH-ról én is rosszakat hallottam szerelőktől, pl gyújtógyertyából inkább NGK-t ajánlották mindig a BOSCH helyett. Trafóból vannak még más gyártók is, a BOSCH-t abból se venném meg. DELPHI trafósorral semmi bajom nem volt, már több mint 10 éve az van a kocsimban.
2021. szept. 11. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!