Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány éves kortól lehet letenni...

Hány éves kortól lehet letenni a C+E jogosítványt? És milyen feltételekkel lehet rá jelentkezni? Van itt olyan aki nemrég tette le a jogsit és tudna pontos infókat adni?

Figyelt kérdés
Arra lennék még kíváncsi hogy 21 éves kor alatt letehető e ez a kategória és vezethetek e kamiont belföldön

2021. szept. 1. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Igen és igen, de a póthoz 2 éves jogsi kell, meg a PÁV-hoz is.
2021. szept. 2. 00:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem a C már megvan, de az E kategóriát csak jövő júniusban kezdhetem, mert akkor lesz nem kezdő (2 éves) a vezetői engedélyem. A PÁV3-hoz még nem, de a PÁV2-höz szintén kell a 2 éves jogsi.

18/f

2021. szept. 2. 11:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha nekem van A1es jogosítványom ami 2 éves az beleszámít a nem kezdő vezetői engedélybe? Vagy csak a B kategória számít ide?
2021. szept. 2. 16:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Beleszámít.
2021. szept. 2. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
2 éves b jogsi kell hozzá és ennyi elsőre a C kategória , páv és gki utanna mehetsz E kiegészítőre
2021. szept. 9. 20:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de akkor most 2 éves b jogsi kell vagy az A1 jogosítvány is beletartozik a nem kezdő vezetői engedélybe ahogy a 4es válaszoló írta?
2021. szept. 10. 16:35
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
Beletartozik az A1 is. Így neked már nem kezdő a jogsid. Mivel amúgy is a C-t csinálod meg először és annak csak egy feltétele van, hogy legyen B jogsid is, ezért jelenleg lényegtelen hogy hány éves a jogsid. Ha kész a C, utánna az E kategóriához már szükséges.
2021. szept. 10. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!