Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ingadozó alapjárat és puffogó...

Ingadozó alapjárat és puffogó kipufogó, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

1.4 benzin g astráról van szó.

2 szerelőnél járt az autó, egyik sem oldotta meg a problémát, amíg a harmadikat keresem addig gondoltam kiírom hátha van valakinek tippje.

Ingadozik az alapjárat és puffogó hangot ad ki a kipufogó, néha le is áll az autó és akkor nem tudom újraindítani csak 1 perc múlva kb.

Feltöltöttem egy videót a drive-ra itt megtudjátok nézni a jelenséget:

[link]

2021. aug. 27. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
17%
1.4-es szívó astráknál ez természetes jelenség, ugyanis nagyon erős, nyomatékos autó. Ez a bivaly erős motorral jár, el kell fogadni.
2021. aug. 27. 19:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítő szándékú hozzászólást vicces fiú.

Akinek esetleg van értelmes ötlete azt továbbra is köszönöm.

2021. aug. 27. 19:38
 3/4 krwkco ***** válasza:
100%

Hát ez tényleg furcsa hang. Szerintem kérdezd meg több autós fórumon, mert ez annyira jellegzetes, hogy akinek ilyen volt, az egyből felismeri.

Esetleg nem mindig zár a kipufogószelep és a munkaütemben kilök egy kis nagynyomású gázt? De csak találgatok, fogalmam sincs.

2021. aug. 27. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne kipróbálni egy másik (bontott / kipróbálásra kölcsönkért) gyújtótrafóval, lehet hogy attól van. Volt hogy a szerelőm megkért, hogy egy kicsit el tudnék-e ugrani hozzá, hogy az én G Astrám trafóját (illetve a 4 trafó egyben van ugye, 1.6 16V X16XEL motor) belepróbálja egy másik ugyanolyan motorkódú, nála levő G Astrába hibakeresés céljából...
2021. aug. 28. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!