2004-es Renault Laguna után megérné egy G Astrat venni ami 2003-as?
Definiáld a "megérné" fogalmát jelen esetben. Mert szerintem összekevered az "érdemes" szóval.
Így lenne is értelme a kérdésnek. A választ viszont csak te tudhatod, hogy számodra érdemes-e a váltás. G Astrám volt Lagunám még nem, de havernak igen és azt kell mondjam, hogy jobb autó a Laguna. De az Astra hosszabb távon talán olcsóbban üzemeltethető, a ridegtartást is jobban tűri. Azt mondanám, hogy amíg nincs olyan baja az autónak ami miatt egy valag pénzt rá kéne locsolni vagy nincs olyan indok ami miatt csere érett lett az autó én nem cserélnék.
Mi a szempont? A kényelmes csendes utazás a nagy hely
Vagy pedig ezek ellentétje viszont a fenntartás is valamivel mérséklődik
NEEEEEM!
Nekem 3 G astrám volt, sokáig az opelra esküdtem, de a g astránál komolyan elkezdtem gyanakodni.
3 különböző motorral volt nekem, gyakorlatilag mindegyik egy rakás szar volt.(z12xep, y17dt, x17dtl)
Ráadásul a harmadiknak a kasznija is menthetetlenre volt rohadva.
Aztán vettem egy Renaultot.....kb ég és föld a különbség.
Volt thaliam, cliom, ismerősnek laguna.
Nem mondom hogy a renault a király, valószínű vannak ettől sokkal jobb verdák, de az opel.....
Munkatárs H astrával küzdött(z14xep), de feladta. Embert káromkodni annyit még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!