Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2004-es Renault Laguna után...

2004-es Renault Laguna után megérné egy G Astrat venni ami 2003-as?

Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Definiáld a "megérné" fogalmát jelen esetben. Mert szerintem összekevered az "érdemes" szóval.

Így lenne is értelme a kérdésnek. A választ viszont csak te tudhatod, hogy számodra érdemes-e a váltás. G Astrám volt Lagunám még nem, de havernak igen és azt kell mondjam, hogy jobb autó a Laguna. De az Astra hosszabb távon talán olcsóbban üzemeltethető, a ridegtartást is jobban tűri. Azt mondanám, hogy amíg nincs olyan baja az autónak ami miatt egy valag pénzt rá kéne locsolni vagy nincs olyan indok ami miatt csere érett lett az autó én nem cserélnék.

2021. aug. 26. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi a szempont? A kényelmes csendes utazás a nagy hely

Vagy pedig ezek ellentétje viszont a fenntartás is valamivel mérséklődik

2021. aug. 26. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az Astra messze nem azonos szintű autó a Lagunával, sem méretben, sem kényelemben. Nekünk egy 2005-ös évjáratú Laguna van a családban (már a "ráncfelvarrás" utáni), amit tavaly cseréltünk ki. Nem jutott volna eszünkbe kisebb autót venni a Laguna után. A Laguna is megvan, megtartjuk, míg működik.
2021. aug. 26. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha sok baja van a Lagunának vagy nem bírod fenntartani akkor igen,ezen kívül kb mindenben jobb.
2021. aug. 26. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed alapján cseberből vederbe esel.
2021. aug. 29. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

NEEEEEM!

Nekem 3 G astrám volt, sokáig az opelra esküdtem, de a g astránál komolyan elkezdtem gyanakodni.

3 különböző motorral volt nekem, gyakorlatilag mindegyik egy rakás szar volt.(z12xep, y17dt, x17dtl)

Ráadásul a harmadiknak a kasznija is menthetetlenre volt rohadva.

Aztán vettem egy Renaultot.....kb ég és föld a különbség.

Volt thaliam, cliom, ismerősnek laguna.

Nem mondom hogy a renault a király, valószínű vannak ettől sokkal jobb verdák, de az opel.....

Munkatárs H astrával küzdött(z14xep), de feladta. Embert káromkodni annyit még nem hallottam.

2021. aug. 30. 08:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Visszasírnád a Lagunát egy rozsdahalmaz G Astra után. Örülj, hogy egy olyan autód lehet, ami anno a kortárs S60-at is megelőzte biztonság terén.
2021. szept. 25. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!