Melyik az a vegyszer, amely mindent levisz a csavarról?
Elég ha belerakod hígítóba a csavart.
Masnapra olyan lesz mint a rágó, elég letörölni.
higító/benzin kb ugyan az a hatás
ecetet is megpróbálhatod
nemtudom mennyire lenne hatásos de elektrolízis is megér egy próbát
legjobb megoldás pedig a drótos korong lenne, lehetőleg köszörűn, de ez ugye neked kilőve
Én a menthetetlen kategóriás, majdnem összerohadt gyertyákat bedobtam ázni rozsdamaróba néhány órára anno. Tökéletesen leszedte róla az összeset. A műanyagot egyedül szerintem savval tudnád leggyorsabban lemaratni ami passziválja az adott fémet amiből a csavar készült.
De ha már felújítasz és Simsonról van szó, 20 ezer egy komplett csavar szett az egész motorhoz.
ha szánsz rá időt akkor azt kell csinálni hogy elöbb fényesre drótkeféled (lehetőleg köszörű drótos korongal, fúró is jó), ha eltűnt róla a zöldes/sárgás matt réteg akkor készvan, beledobod egy pohár alkoholba és zsírtalanítod, rákötsz egy vékony lehetőleg acél drótot és lángon felhevíted anyira hogy izzon (nem kell sárgán fénylenie elég ha kicsit vörös), beledobod egy pohár olajba, motorolaj is jó, de nekem hidraulika olaj vált be legjobban
ez egy vékony fekete olajréteget éget a csavarra ami egész jól néz ki és nem is rozsdásodik, közben pedig vissza edződik így a keménységéböl sem veszít
#4 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!