Egy olyan oldalt keresek, ahonnan lehet rendelni autó tuninghoz alkatrészeket (Vw golf mk2), motorikusan és optikailag is szeretném tuningolni azonban nem találtam egy ilyen oldalt sem.(?)
Autószerelést tanultam, gyakorlaton is voltam a Peugeotnàl meg a BMW-nél. Már nem dolgozom abban a világban, de azt tudom, hogy egy e90 M3 chiptuningjához a komplett autót át kellett épiteni, mert a 600LE (gyárilag 420LE) meg a 300km/h-s végsebességet nem birta volna a kaszni. Szóval motor ki, szétbont, átépit, új motorvezérlö elektronika, váltóvezérlö, futómü csere, erösités, szélesités, felprogramozás, stb. Egy 25 milliós autóhoz 10 millió volt az átépités és nem Jóskatuning alkatrészek lettek belépitve. Persze, ez egy BMW M3, nem egy VW Golf, de egy motortuning nem elég. Nagyon durván meg kell bontani az autót ha abba 200 ló feletti eröt akarsz. Ráadásul a korát tekintve a kaszni merevségére is ügyelni kell, karbont javasolt használni. Ùgxhogx egy 300 ezres Gofra kb 8-10 milliót rálocsolhatsz.
Persze, kinek mi. Ha neked megéri…
Én a 206-os Peugeotomat nem adtam el. A komplett motor fel lett újitva (2.0 HDI), kapott új szint, börülést, Peugeot sport felniket. Egy 500 ezret érö autóra rálocsoltam 1,5 milliót idáig. De nekem meréri, mert úgy állapotban tündököl, jol megy, de minden a gyári maradt.
Tartogatom, ápolgatom, hátha egyszer jópénzt fog érni. Ezt tudom neked is javasolni. Egy agyontuningolt Golfkinézetü rakéta nem lesz a gyüjtök kedvence sosem.
A 8-as válaszban írod hogy mit szeretnél.
-turbók!
Szóval nem is egy. Bizony az csak párban jó.
-hengerek. Ja eddig 4 volt de szeretne egy 6 hengerest, úgy hogy vesz még kettőt.
No és ami a lényeg: "nem gyáriakat".
Jah, mert azokra a buta gyári fejlesztésekre nincs szükséged.
Na, ennyi elég is volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!