Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan működik az új rendszám...

Hogyan működik az új rendszám igénylése?

Figyelt kérdés
Az első rendszámom kicsit elhasználódott már, nem szeretném újragyártatni ezt a kombinációt. Az okmányirodában meg tudják mondani, hogy éppen milyen rendszámok vannak náluk “raktáron? Tudom, hülyeség, de mindig is szerettem pl. az azonos számos rendszámokat, szeretnék valami jó kombinációt kifogni :D

2021. aug. 24. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Nem, ezt így nem fogják megmondani, és a válogatás is kizárt. Kapod amelyiket kapod, vagy max kérsz egyedi rendszámot sok-sok pénzért.
2021. aug. 24. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha van ismerős az irodában akkor megoldható, máshogyan nem hiszem
2021. aug. 25. 00:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én hallottam olyanról akinek sikerült úgy "kedvenc" kombinációt szerezni, hogy végigtelefonálgatta az okmányirodákat, hogy hol milyen rendszám van. Vagy ha szám érdekel és odakerülsz az ügyintézőhöz, akkor úgy vezeted fel, hogy hát nem tudja-e esetleg, hogy van-e ilyen, azért volna, fontos mert stb stb, biztos tudod te.

Pl. elég sok Fiat 500 közlekedik 500-ra végződő, de nem nem kért, hanem sorozatrendszámmal. Gondolom ott úgy intézték a tulajok, hogy ha van esetleg 500-ra végződő, akkor lehetne-e azt.

Ha jófejek, konstruktívak, akkor biztos segítenek. Egy próbát megér, veszíteni valód nincs.

2021. aug. 25. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!