Bmw e46 “nagyobb” zene?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Facelift e46 touringomba szeretnek egy kicsit jobb hangrendszert pakolni, mindenfele furas faragas nelkul. Nem H/K arba nezegetek. Lenyeg, hogy olcsobb kategoria legyen, de jobb mint a gyari es ne kelljen szetfaragni az autot, csak plug and play legyen. Valaki otlet?2021. aug. 24. 11:41
1/3 anonim válasza:
Hát el kell hogy keserítselek, hogy bár "fúrás-faragás" ha nem is kell, minimum az ajtópaneleket le kell szedni. Amúgy nem tudom most milyen hangrendszer van benne.
2/3 anonim válasza:
Nem egy nagy dolog, de ajtókárpitokat akkor is le kell majd kapnod, ami nagyon finom tud lenni.
Piton Car Audio-t tudom ajánlani, ha nem értesz hozzá különösebben, végtelenül korrekt csapat, én az E36 kabriómat vittem hozzájuk a gyári 8 hangszórós rendszer cseréjére, nagyon kellemes hangzást csináltak nekem Kicx és Audiobahn hangszórókkal, a gyáriak helyére.
3/3 anonim válasza:
E46nak sajnos gyárilag rossz az akusztikája.
Kupéba építettem JBL szettet, erősítőről meghajtva+aktív mélyláda, de nem voltam elájulva a hangzástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!