Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault SCENIC rohadás. Ez...

Renault SCENIC rohadás. Ez normális?

Figyelt kérdés
2001-es, 13 éve van nálam, sajnos a küszöb el kezdett korrodálni, illetve a sárvédő is rügyezik. Azt mondják mindenhol, hogy a Renault nem hajlamos a rozsdásodásra. Amúgy garázsos kocsi, a sót rendszeresen lemostam róla. Mondjuk 20 éves autó, csodák nincsenek, csak tényleg érdekes, mert nem ez a jellemző.
2021. aug. 23. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Audinál van galvanizált, meg alumínium ötvözet kasztni, azok elég sokáig bírják.

Renault-nál ilyenről még nem hallottam.

2021. aug. 23. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyat meg még nem láttam senkitől mosóban, hogy nagynyomásúval a kerékjárati ív belső peremét is mosta. Pedig ott gyűlik a sár, ott indul meg a legkorábban a rozsdásodás.
2021. aug. 23. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
20 éves az autó. Persze, hogy normális.
2021. aug. 23. 20:42
 4/5 A kérdező kommentje:
A sarat is kimostam mindig. Alvázmosást is, bár az egyben van.
2021. aug. 23. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:

1es

Attól, hogy nem hallottál, a Renaultok rendkivül tartósak karosszéria szempontból. Nem is a galvanizálás miatt, csak megcsinálták rendesen valamiért.

Mondjuk nem tudom, hogy a Scenic is ilyen. Én a Clio, Thalia, Megane, Lagunákat tudom, hogy nem rozsdáznak.

2021. aug. 24. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!