Shshshshshshshshshshsshshhssh kérdése:
Nagy baj lehet belőle?
Figyelt kérdés
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy baj ha egy törött zéger gyűrű van a kerékpár átváltó tengelyen? (Babetta 207) a gyűrűnek a kis penckei vannak eltörve2021. aug. 23. 11:24
1/3 anonim válasza:
Ha jól értelmezem, akkor a gyűrű még a helyén van és tart. Viszont nehezen tudod majd levenni, mert a fogónak nincs mibe (a lyukakba) kapaszkodni, de ez is megoldtató, ha a gyűrű egyik végét jól megtámasztod, a másik végére pedig erőt fejtesz ki. Ezzel azért óvatos légy, mert lepattanhat a tengelyről és nehogy a szemedbe pattanjon. Van, amikor csak kijön az ágyából.
2/3 A kérdező kommentje:
Magyarul feltétlenül kell cserélnem?
2021. aug. 23. 12:35
3/3 anonim válasza:
Szerintem inkább cseréltesd ki, semhogy valami baj legyen. Ennek a valószínűsége szerintem kicsi, de sosem lehet tudni, hiszen nem láttam a helyzetet, csak elképzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!