2x megbuktam a forgalmi vizsgán azért mert borzasztóan izgulok, szorongok VIZSGÁKON. Van bármi tippetek hogyan szedjem össze magam a következő vizsga előtt?
Pedig a való élet sokall idegesitőbb mint egy vizsga.
Az oktatód meg persze hogy azt mondja hogy hűde jól vezetsz. Közbe meg lehet örül neki mert plusz pénzt jelent ez.
Furcsa módon nálam ez pont az ellenkező volt. Órákon mindig halálra izgultam magam és emiatt sok hibám is volt ami bukást okozhatott volna. De valahogy amikor beültem vizsgázni elment az egész és 2 hibaponttal mentem át.
Na mindegy, gondoltam leírom.
Szerintem próbáld meg elhitetni magaddal, hogy sikerülni fog. Otthoni autónál játszd el a vizsga első vizsgálós részét, illetve a bukott vizsgák részeit gondold át mitől buktál meg. Győzd meg magad, hogy amúgy tudsz vezetni.
Illetve próbálj meg 1 dologra koncentrálni. A vezetésre. Ne a vizsgabiztosra mögötted, ne a bukásokra és ne arra, hogy mit mond éppen apád a bukott vizsgákról.
A 2. válaszadó is jól megfogalmazta amúgy. "máshol jár az eszed" vizsga közben, így alapvető dolgokra nem tudsz odafigyelni.
Ezeket a xanaxos tippeket hanyagolnám mivel ha ne adj isten hozzá is jutsz, első használat után végképp nem leszel jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!