Mennyire szeretsz vezetni?
1-től 10-ig?
Milyen autód van?
0, rettegek a vezetéstől amióta friss jogsisként majdnem belém jöttek lámpás kereszteződésben. Egy kedves sofőr úgy gondolta hogy hiába piros már az ő lámpája és zöld az "útjába kanyarodóké" ő azért még egy talpas gázzal besorol a hagyományos 1x1 sávos úton a már kanyarodó autó elé. Első adandó alkalommal félre kellett álljak, úgy bepánikoltam, mivel akkor először vezettem úgy hogy senki más nem ült a kocsiban.
Nem akarok túlozni de szerintem öt centint múlt hogy nem jött belém. Ha rutinosabban indulok vagy több gázzal kanyarodok talán már pont ráfordultam volna a sávra ahova érkezni akartam és megtol az ipse.
10,
Egy sportos német kocsim van
#15!
Attól a roncsderbi még ugyan úgy megmarad az utakon, max. nem az ember lesz a hibáztatható hanem a körülmények: váratlan időjárási viszonyok, tecnikai problémák, programhibák...... bla-bla-bla.
Akkor lássak önvezető autót, amikor a hátam közepét! :D
7-8/10
50-es robogóm van. Nagyobb motorral/autóval ez 10/10 lenne.
Annyira szeretek hogy megcsináltam az A kategóriát is hogy nagy motorom lehessen, na azzal szoktam sportolni.
Az 1.8as Civicem mind a 140 lóerejét is megnéztem már :D
11. Volt már, hogy stresszes időszakban kivettem egy szabit csak azért, hogy a munkaidőben egész néptelen Dobogókő környéki szerpentineken mehessek párszor a hobbiautómmal (a BMW-vel). Párom kinevetett, mindenki kinevet, de nekem tényleg örömet okoz egy jó autókázás. Ellenben a városi dugóban araszolgatástól agyrákot kapok, az 1/10, ott inkább biciklizem ha tehetem. :)
Hyundai i20 1,25 (2015);
BMW E36 320i kabrió (1998);
Rover 75 2,5 V6 (2000)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!