Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok baj van egy babettával?

Sok baj van egy babettával?

Figyelt kérdés
Sok rosszat hallottam, hogy sokat kell szerelni stb.

2021. aug. 21. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyan annyit kell, mint régen.
2021. aug. 21. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Sok rosszat hallottam, hogy sokat kell szerelni stb."

Nézőpont kérdése is, hogy mi a rossz, de a '80-as évek végéig kb megszokott látvány volt, hogy az utak mentén autót, motort szerelnek, az otthoni szerelésekről nem is szólva.

Az azóta eltelt 40 év sem múlt el nyomtalanul, ha valaki veterán autót, motort akar, értelmetlen a "sokat kell szerelni" szempont.

Akkoriban még karburátorok voltak, ha a csavar a rezgéstől elállítódott, már szerelni kellett - akinek meg nem volt érzéke hozzá, jobban járt, ha hozzá sem nyúlt.

Elektromos megszakító hiba, beköpött gyertya, és hasonló apróságok.

A gyertyakulcs nélkül elindulni nagy felelőtlenség volt.

2021. aug. 21. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok.
2021. aug. 21. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk volt egy JAWA évekkel ezelőtt. Hasonló, mint a babetta, de amennyi gond volt vele….
2021. aug. 21. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Pont ma gondolkodtam el rajta, hogy felén egy ember már 6-7 éve napi szinten ugyanazzal a babettával jár.... Szerintem tud valamit, amit sokan nem...
2021. aug. 21. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!