Érdemes ezt a Chevi Tacumát átvennem?
#1 És azt elmondod nekünk, ó te bölcs fotelszakértő, hogy miért fontos az európai jelenlét? Alkatrészt ugyanúgy lehet kapni, javításra úgysem márkaszervizbe visz az ember egy ilyen autót, szóval várom az intelligens válaszodat, hogy mi a hátránya az európai jelenlét hiányának.
Kérdező: ha van pénzed rendbe rakni, akkor persze. Annak idején tangyakorlaton egy Chevi szervizben voltam 2 évet, e rövid tapasztalat alapján én nem a legmegbízhatóbb autónak ismertem meg a Tacumát, de 200 ezerért (+ javíttatás) egyáltalán nem rossz vétel.
"fotelszakértő, hogy miért fontos az európai jelenlét? Alkatrészt ugyanúgy lehet kapni, javításra úgysem márkaszervizbe visz az ember egy ilyen autót, szóval várom az intelligens válaszodat, hogy mi a hátránya az európai jelenlét hiányának."
Te csak nyugodtan várj heteket alkatrészre ha kapsz, másokat viszont hagyj ki ebből! A felettem lévőnek igaza van, bontószökevény lehet.
#4 Az alkatrészeknek semmi köze nincsen a Chevihez és az európai jelenléthez. Persze ha gyári alkatrészt akarsz, akkor az USA-ból kell rendelni, de ilyen autóhoz senki nem vesz gyári alkatrészt, utángyártott pedig van rendesen. Kíváncsiság kedvéért rákerestem az Unixnál: vezérlés készlet van raktáron minden ismert minőségi márkából (INA, Conti, Gates, stb), fékalkatrészek szintén (Brembo, Textar, Bosch, stb), lengőkar szilent szintén (Meyle, Febi, Optimal, stb)... nézzek még mást is? Mégis milyen alkatrész az, amit nem kapsz kábé rögtön azonnal? Mert még ha a helyi bolt polcán nincs is, felső készletről pár órán belül leküldik. Ha valami eldugottabb helyen laksz, akkor is legkésőbb másnapra kiszállítják.
Látod látod, fotelszakértő. Pont, ahogy mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!