Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes ezt a Chevi Tacumát...

Érdemes ezt a Chevi Tacumát átvennem?

Figyelt kérdés
Kellene egy jól pakolható kocsi, a rokonságban lenne egy Tacuma. Nem egy hibátlan kocsi, küszöb csere, sárvédő javítás esedékes lesz nála, de műszakilag teljesen rendben van, viszont nekik a városban kicsit sokat fogyaszt, én többnyire vegyesben használnám, 200 ezerért odaadnák.
2021. aug. 20. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Én nem engednék be egy olyan márkájú autót az udvarba ami Európából kivonult.
2021. aug. 20. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

#1 És azt elmondod nekünk, ó te bölcs fotelszakértő, hogy miért fontos az európai jelenlét? Alkatrészt ugyanúgy lehet kapni, javításra úgysem márkaszervizbe visz az ember egy ilyen autót, szóval várom az intelligens válaszodat, hogy mi a hátránya az európai jelenlét hiányának.

Kérdező: ha van pénzed rendbe rakni, akkor persze. Annak idején tangyakorlaton egy Chevi szervizben voltam 2 évet, e rövid tapasztalat alapján én nem a legmegbízhatóbb autónak ismertem meg a Tacumát, de 200 ezerért (+ javíttatás) egyáltalán nem rossz vétel.

2021. aug. 21. 04:42
 3/8 D. Brasco ***** válasza:
42%
Mondjuk ettől sem sok ocsmányabb kocsi létezik.....egyebkent kellene a francnak....200-ért nyilvan egy menthetetlen rozsdatenger az egesz...nem veletlenuul akarjak ezt neked eladni,főleg ennyiert
2021. aug. 21. 08:15
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

"fotelszakértő, hogy miért fontos az európai jelenlét? Alkatrészt ugyanúgy lehet kapni, javításra úgysem márkaszervizbe visz az ember egy ilyen autót, szóval várom az intelligens válaszodat, hogy mi a hátránya az európai jelenlét hiányának."

Te csak nyugodtan várj heteket alkatrészre ha kapsz, másokat viszont hagyj ki ebből! A felettem lévőnek igaza van, bontószökevény lehet.

2021. aug. 21. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:
57%

#4 Az alkatrészeknek semmi köze nincsen a Chevihez és az európai jelenléthez. Persze ha gyári alkatrészt akarsz, akkor az USA-ból kell rendelni, de ilyen autóhoz senki nem vesz gyári alkatrészt, utángyártott pedig van rendesen. Kíváncsiság kedvéért rákerestem az Unixnál: vezérlés készlet van raktáron minden ismert minőségi márkából (INA, Conti, Gates, stb), fékalkatrészek szintén (Brembo, Textar, Bosch, stb), lengőkar szilent szintén (Meyle, Febi, Optimal, stb)... nézzek még mást is? Mégis milyen alkatrész az, amit nem kapsz kábé rögtön azonnal? Mert még ha a helyi bolt polcán nincs is, felső készletről pár órán belül leküldik. Ha valami eldugottabb helyen laksz, akkor is legkésőbb másnapra kiszállítják.

Látod látod, fotelszakértő. Pont, ahogy mondtam.

2021. aug. 21. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem tökéletesen megfelel az olyan márka ami még Európában is jelen van! 😀
2021. aug. 21. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:
1. átnézeted 1.5 a nepiteleten utána jársz a típushibáknak 2. kasznijavításra árajánlatot kérsz 3. futásteljesítmény alapján kiókumlálod, hogy melyik fődarab cseréje esedékes legközelebb, annak mi az ára 4. megtudod, meddig van vizsgája, 5. ezután döntesz.
2021. aug. 21. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
#6 Ez rendben is van, ha ez személyes döntés, de a személyes döntést ne keverjük már össze a tényekkel, illetve ne próbáljuk már a tényeket értelmetlen hazugságokkal/kitalációkkal aláásni.
2021. aug. 21. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!