Van egy suzuki swiftem. Hol éri meg jobban eladni?
Figyelt kérdés
Végleg ki van vonva, katalizátor nélkül. Méh telepen vagy valakinek a neten?2021. aug. 20. 10:31
1/10 D. Brasco válasza:
Ezt eladni?!Örülj ha valaki ingyen elviszi ezt a lomot....
2/10 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem. Valakinek kell pl játszósnak, mert 1.6 motor van benne, rozsda nincs rajta, és ki van csövezve.
2021. aug. 20. 10:53
3/10 anonim válasza:
Bontóba. Ezért szinte senki sem fog pénzt adni.
4/10 A kérdező kommentje:
Rengetegen árulnak ennél is rosszabb állapotúakat.
2021. aug. 20. 11:09
5/10 anonim válasza:
És? Az nem azt jelenti hogy azokat meg is veszi valaki.
Más részt lehet hogy jó állapotú, de ha ki van vonatva végleg magyarán semminek sem jó max papírnehezéknek.
6/10 anonim válasza:
Darabonként, szétszedve. Marketplace-ra felteszed képekkel együtt, meg ilyen szöveggel, hogy "Suzuki Swift minden alkatrésze eladó, papírok és katalizátor nincs, árak megegyezés szerint"
Rengeteg régi Swift bontódik a marketplacen.
Amit pedig nincs több minden eladható benne, szét flexeled a kasznit és leadod a vastelepen a darabjait.
7/10 anonim válasza:
Egy Suzukis csoportban hirdesd meg. Hátha valakinek pont egy ilyen fog kelleni.
8/10 A kérdező kommentje:
Méhtelepen mennyit adnak érte?
2021. aug. 20. 14:07
9/10 anonim válasza:
Szerintem 10-15 Ft/kg
annyi, hogy ha oda kerülsz, hogy a MÉH-be el kell vinni a maradékot, akkor előtte vágd össze apróra, úgy, hogy ne nagyon legyen felismerhető, hogy autó volt valamikor. Természetesen az alvázszámot is flexeld ki.
10/10 A kérdező kommentje:
Most nem 70ft/kg?
2021. aug. 20. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!