Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Menyire jó motor a Suzuki GS...

FNorbert kérdése:

Menyire jó motor a Suzuki GS 500F?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi, hogy a Suzuki GS 500F mennyire megbízható motor? A léghűtés mennyire hatékony?(Araszólás esetén túlmelegedhet e a motor vagy gyengülhet e?) A léghűtés alatt csak a menetszelet érti vagy ventilátor is van benne? És ezeken kívűl hallottam egy videóban, hogy van benne olajhűtő, de a motor nem rendelkezik olajhűtéssel(Mindenhol ahol néztem úgy írták, hogy csak léghűtése van),Akkor az olajhűtő mire szolgál benne?

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. aug. 18. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon jó. 💪
2021. aug. 18. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:

#1 elolvastad a kérdést egyáltlán?

Nekem sosem volt 500-as GS-em, sőt semmilyen nagymotorom, tehát nagyon specifikus dolgot nem tudok mondani, viszont az olajhűtőre talán tudok választ adni. Az olajhűtő magát a motorolajat hűti, hosszan levő nagy terhelés esetén hasznos. Azt már nem tudom, hogy amiről beszélsz az gyári-e vagy nem, de létezik ilyen, az biztos. És abban is elég biztos vagyok, hogy van benne ventillátor is a blokknak, nem gondolom hogy egy viszonylag modern motorra nem tettek volna, de javítsatok ki ha tévedek.

2021. aug. 19. 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem léghűtéses motorom van(Yamaha 535 Virago) ami egy kategóriába esik köbcentiben és teljesítményben is mint az általad említett GS500. A léghűtés megfelelő és hatékony. Elég neki. A GS az légolaj hűtésű,szóval az olaj nem csak a kenésért hanem a hűtésért is felelős. Utólag szoktak kiegészítő olajhűtőket rakni rá,de felesleges. A kiálló hűtőbordák elegek a hűtéshez e teljesítménynél. Ha nem járatod tiltáson percekig a motort akkor nem lesz baja átlag felhasználás mellett.
2021. aug. 24. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!